2777
2789

؟علتش چی میتونه باشه ؟اونی کا خودشو برای رفت و آمد با اونا پاره میکرده 

یعنی میخواد خودشونو خوب نشون بدن جلو درو همسایه که ما دخالتی نداشتیم آخه درخواست طلاق از طرف شوهرم بوده 

چ دعواهایی که بخاطر رفت وآمد با پدرومادر با من نکرده تو این سالها الان چرا باید اینکارو کنه ؟

اون دوروز که پسرمو میره پیش پدرش میبره پسرمو خونه ی دوستاش برای ناهار یا شام بعد میره با پسرم خونه خودش میخوابن

واقعا برام سواله چرا اینکارو میکنه ؟

اگر خانوادش دخالت کرده بودن توی زندگیتون احتمال داره شوهرت از چشم اونا ببینه خراب شدن زندگیش رو 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون حتما زن گرفته نميخواد پسرش و شما بفهمين

وااا زن گرفته بعد دوروز با پسرش اینور و اونور هستن😐😐😐😐عقلانی نیست

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

آره اینم میتونه باشه ولی خیلی بف کر آبروشون هستن

همینه پس احتمالا همسر سابقت با خانوادش به مشکل خورده

شایدم تحت فشار بوده اون قدبم که شمارو ببره و اون کار خانواده شوهرت باعث طلاقتون شده و الان حاضر نیس ...

درسته شایدم اینه ولی خدا لعنتشون کنه چ دعواهایی که سر اونا با من نمیکرد حتی خیلی از متلک هاشونو ب شوهرم نمیگفتم ولی آخر ‌کار خودشونو کردن 

مطمئنی عزیزم ؟بلاخره ماه پشت ابر نمیمونه تا کی میخواد مخفی کنه ؟

حسم اينه

البته مرداي نفهم ايراني همه كارو از رو لجبازي ميكنن، الان ديگه با شما نيست كه بخاد از لجت با اونا معاشرت كنه، انگيزه نداره