2777
2789
عنوان

خوراکی دخترم رو خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 101 پست

استارتر اول اینکه باید مطمئن بشی بعدم وفتی به معلم بگی درسته ک بچه ان ولی خواه ناخواه دیدگاه معلم‌نسبت به اون دانش اموز عوض میشه 

بنظرم به دخترت یاد بده بیشتر مواظب باشه کل خوراکی هاش رو با خودش ببره ک دیگه این اتفاق نیفته

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
میدونم ولی شاید یکی دیگه خورده انداخته زیرمیزحنانه.بازم این احتماله اما زودتر متوجه بشید بهتره این ط ...

آها 

فک کنم معلمش سر کلاس یه دستی بزنه بگه دیروز یکی از بچه ها کیک دوستش رو بی اجازه خورده که من میدونم کیه ولی بهش هیچی نمیگم ولی دیگه اینکار رو نکنه

اینجوری بهتره به نظرم

@911393  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اول اینکه باید مطمئن بشی بعدم وفتی به معلم بگی درسته ک بچه ان ولی خواه ناخواه دیدگاه معلم‌نس ...

خب چجوری مواظب باشه...کیف مدرسه که قفل نمیشه...کیف رو هم نمیتونه با خودش ببره بیرون.. مثلا من چند تا خوراکی میذارم واسه دخترم ..واسه هر زنگ تفریح. به نظرم غیر مستقیم به همه بچه ها بگه معلم...اون خودش میفهمه

خدایا تنها نذارم
به نظرت اسمش رو هم بگم بهش یا فقط بگم یکی از بچه ها این کار رو میکنه؟ میترسم مستقیم باهاش حرف بزنه و ...

مگه مطمینی کار حنانه بوده؟ 

نیستی پس اسمی ازش تبر 

بگو معلم کلی تو کلاس اعلام کنه و بگه من میدونم کار کیه و... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم نمیشه تهمت زدن شاید اونم از همون کیک خریده باشه یا شاید کسی دیگه خورده جلدش و گذاشته اونجا دخترتون ندیده که اون برداشته،،،من دخترم یه کیف کوچیک داره همه خوراکیاش و توی اون می‌زارم با صابونش و لیوان هر وقت زنگ میخوره همون کیف و با خودش می‌بره