2777
2789

خواهرم شوهرش اسپرم صفره. کامل صفر و دکتر گفته راهی نیست. خداااا معجزه میخوام لطفا خودت معجزه کن یه بچه سالم بهشون بده خدااایااا 😭😭

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

منم یکی از اطرافیانم همین مشکلو داره 

ان شاءالله که خدا معجزه وار دامنشونو سبز کنه 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

چرا خیلیا بامعجزه باردار میشن❤️

ولی بسپار ب خدا 

ک هرچی خیره همون بشه

گاهی بچه دار شدن خیره 

گاهی هم نه

ما هشت سال بچه دار نشدیم 

خودمون و سپردیم ب خدا 

زندگی مونو میکردیم 

یهو باردار شدم

خدایا هرچی تو بخوای…. تو بخوای قشنگتره❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یکی از اطرافیانم همین مشکلو داره  ان شاءالله که خدا معجزه وار دامنشونو سبز کنه

ممنونم عزیزم ان شاءالله دعا کن براش😭

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
خوش بحال خواهر شوهرت  عروس ما که فقط منتظر زمین خوردن ماست که نمک بپاشه به زخم آدم  کاش ...

خواهر خودمه

خوش بحال خواهر شوهرت  عروس ما که فقط منتظر زمین خوردن ماست که نمک بپاشه به زخم آدم  کاش ...

ولی به جان بچم خواهر شوهرامو دوست دارم چون خیلی با ادبن

چرا خیلیا بامعجزه باردار میشن❤️ ولی بسپار ب خدا  ک هرچی خیره همون بشه گاهی بچه دار شدن خی ...

خداروشکر که باردار شدی. 

میدونی وقتی میبینم خواهرم هر بچه ایی رو میبینه چه ذوقی میکنه دلم آتیش میگیره هر جا میره برای بچه ها کادو میخره با اینکه وضع مالی خوبی نداره ولی عاشق بچه اس😭😭😭

خواهر خودمه

عع من چرا خواهرشوهر خوندم😐

انشاالله خدا بهش یه بچه سالم و صالح بده 

تا وقتی خدا هست هیچ نا امیدی نباید باشه 

برای خدا غیر ممکنی وجود نداره 

فقط خدا از ما باور و توکل میخواد 

عع من چرا خواهرشوهر خوندم😐 انشاالله خدا بهش یه بچه سالم و صالح بده  تا وقتی خدا هست هیچ نا ا ...

آره. 😭😭دعا کنید لطفا براش خدا بهش بچه سالم و صالح 

از اسپرم اهدایی کمک بگیرن یا مثلا یا جنین اهدایی، دوست ندارن؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خداروشکر که باردار شدی.  میدونی وقتی میبینم خواهرم هر بچه ایی رو میبینه چه ذوقی میکنه دلم آتیش ...

منم عاشق بچه ها بودم 

از خیلی قبلتر از ازدواجم 

ربطی نداره 

مامانم همیشه میگفت فقط خیر بخواه 

عمم خیلی نذر و نیاز میکرد ک بچه دار بشه 

میگفت خدایا فقط بچه بده 

یه دختر خدا بهش داد که کاش نمیداد 

زندگیشونو جهنم کرد 

اون جلو چشممه همیشه 

واسه همینم میگم 

که هرچی خیره…

خدایا هرچی تو بخوای…. تو بخوای قشنگتره❤️

من تمام دکترها جواب کرده بودن ذخیره تخمدان نداشتم ینی تخمک داشتم کم بود گفتن تخمک اهدایی بگیر نگرفتم توکل کردم بخدا ..خدا معجزه کرد ۹ماهه باردارم 

برای خواهرت همه منتظرا دعا میکنم ان شالله خدا براشون معجزه کنه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
خداروشکر که باردار شدی.  میدونی وقتی میبینم خواهرم هر بچه ایی رو میبینه چه ذوقی میکنه دلم آتیش ...

😢😢😢😢😢😢واسش دعااامیکنم شمام دعاااواسه منم اتفاق بیفتهه

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
از اسپرم اهدایی کمک بگیرن یا مثلا یا جنین اهدایی، دوست ندارن؟

نه. از نظر شرعی هم حرامه