2777
2789
عنوان

همسایه بالایی رومخمه 😞😳😢

692 بازدید | 33 پست

هر وقت منو میبینه در مورد این حرف میزنه که صدا میره بالا  میاد پایین یا نه مثلا حرف میزنیم میگه شنیدم گفتی چشمم درد میکنه   یا شنیدم آموزش میدی به بچت  کلا هر چی هم که میگیم ربط میده به صدا و..... اخرشم گفت اعصابت صعیفه     یا صدای ما هم میادپایین؟  ولی سعی کردم داد نزنم  نمیدونم میخواد اسگولم کنه  اذیتم کنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داره میگه صداتون میره بالا

ولی بیشتر صدا از بالا میاد پایین شاید میخواد  بفهمه صدای خودشون میاد پایین یا نه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

همسایتون ناراحت از اینکه زندگی شما کف خونشه😂

ما هم همسایه بالایمون همچین تف میکنه 

که من میارم بالا 

واقعا رو مخه اینچیزا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

محلش نده بگو چاردیواری اختیاری بااین وضع مسکن ها آدم کار دیگه از دستش برنمیاد کف خونه شما سقف ماست سعیکنید کف خونتون و با پتو بپوشونین که صدا اذیتت ن نکنه 

کلا به دل نگیر سعی کن تو خونه خودتون صدای موزیک یا صدای تلوزیون همیشه باشه