2777
2789
عنوان

همسایه بالایی رومخمه 😞😳😢

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 33 پست
محلش نده بگو چاردیواری اختیاری بااین وضع مسکن ها آدم کار دیگه از دستش برنمیاد کف خونه شما سقف ماست س ...

آره دقیقا روشن میکنم  یعنی یه داد هم سر بچه نمیتونم بزنم سیخ زد تو چشمم  گفتم ای چشم آی چشمم   حالا همسایه همینو میگفت که میگفتی چشمم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم بیشتر صدا از پایین میره بالا 

حالا خونه ماویلاییه همسایمون داره خونه میسازه بغل خونه ما .خونش بیست سانتی از دیوار ما فاصله داره قشنگ صدای کارگرا رو مشنویم .ازاین به بعد خدا به دادمون برسه😁

آره دقیقا روشن میکنم  یعنی یه داد هم سر بچه نمیتونم بزنم سیخ زد تو چشمم  گفتم ای چشم آی چش ...

😂😂😂😂 کامل  گوشه خونه شماست بگو صدای تلوزیون تون و بلند کنید 

بگو حقیقتش  این که چیزی نیست منم چندماه میخواستم بگم گاهی شبا صدای رابطتون تا پایین میاد 

چندبار اومدم نامه بزارم اما خب... 

اما بااین همسایه فک کنم از فردا شب کف خواب بشه ببینه از اتاق شماهم صدا میاد😂😂 

ما همسایه پایینمون میگفت نصف شب که میرید حموم صدا اب میاد منم گفتم تو هم نصف شب برو حموم تا صدا اب ا ...

خوب نصفه شب صدای اب واقعا تولوله ها میپیچه کار درستی نیست بقیه از خواب میپرن ازتون خواسته یکم زودتر برین یا صبح برین اینکه بیشعوری نیست 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

کامنتا بعضی هاشون خیلی بامزس😂😂😂😂😂

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋
حالا خونه ماویلاییه همسایمون داره خونه میسازه بغل خونه ما .خونش بیست سانتی از دیوار ما فاصله داره قش ...

وای پس مکافاتِ این صداها باید مواظب باشیم  

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

خب بالاخره ادم یه صدایی میکنه  یه دادی میزنه و......

طبقه بالای من جاریمه بچم دنیا اومد توقع داشت دهن نوزداو خفه کنم بخاطر این خانم یکسره به مادرشوهرم میگفت پسرم نخوابیده شوهرم عصبیه همش صدای بچش میاد و فلان و بهمان اخرش منم گفتم بهش بکید کمتر قیف بذاره رو زمین گوش کنه تا دیگه سرش درد نگیره