2777
2789
عنوان

از وضع زندگی متأهلیم خسته شدم😔

3690 بازدید | 59 پست

سلام دوستان من خیلی وقته نی نی سایت میام ولی تازه عضو شدم و خوشحالم در جمعتون هستم

من تازه ازدواج کردم ینی هشت ماهه اومدم خونه خودم  واقعا خستم احساس افسردگی و پوچی دارم

خیلیی زیاد با همسرم دعوا داریم همیشه قهریم از این وضع خستم 

بحث جدیدمون تازگیا بود که جلوی خواهرش و دامادشون این اتفاق افتاد و حرفایی زد که واقعا از چشمم افتاده حتی دیگه دلم نمیخاد حضور داشته باشه توی خونه خیلی غمگینم و نمیدونم چیکار کنم...😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواج یه خورده بحث طبیعیه...ولی اگه میبینی خیلی بیش از اندازس با یه مشاور حتما مشورت کن

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

من خودم هم اوایل ازدواجم همینطور بودم جوری که میرفتم سینما چند ساعت فیلم های مختلف میدیم تا توی خونه نباشم عادت نکرده بودم به خونه ..با این که شاغل بودم ولی بازم دوست داشتم دیر برم خونه اما با کمک مشاور حل شد الحمدلله

ببین یه سریاش کاملا طبیعیه 

به خصوص توی سال اول 

خیلی از روانشاس ها هم میگن 

چون تازه تفاوت فرهنگی و اعتقادی و اختلاف سلیقه و ... کم کم دیده میشه 

ولی مهم ترین قسمتش اینه که نزارید صمیمت و احترام بین تون از بین بره 

سخته ولی شدنیه 

مرتب گفت و گو کنید و شفاف انتظاراتتون رو بگید 

یه شب عه همه چیز عوض نمیشه ولی بعد چند سال خیلی شبیه هم میشید از لحاط فکرس و رفتاری 

سعی کن دنبال حل مسیله باشی نه گله و شکایت 

ولی گاهی غم و غصه ناراحتتیت هم نشون بده 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...