2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا کم شد؟؟؟🤔

147 بازدید | 12 پست

من نامنظم هست پریودیم  پلی کیستیکم  درد داشتم موقع پریودی  خونریزی زیاد اولش     لخته خونی هم داشتم  حالا چندماهه پیش آی وی اف کردم و نگرفت بعد از آی وی اف هر ۴۰ روز یه بار خودم پریود میشم البته رحممو گرم میکنم سردیجات و ترشیجات و لبنیات حذف   چای و ماهی حذف  برنج خیلی کم     سیاه دونه و عسل  زعفرون  و دمنوش  و ارده و سوهان و کنجد و عسل و گوشت شتر و......  به نطرتون بخاطر امپولهای هورمونیه که خودم دارم پریود میشم اخه یکی گفت اثر امپولها تا ۶ماه تو بدنته و تخمکها خوب کار میکنه  یا بخاطر گرم کردن رحمم هست خودم دارم پریود میشم  ولی چه باحاله نه درد دارم نه لخته خون 😊

چراامشب همه مشکل پریود دارن توسایت  

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منم مشکل پلی کیستیک دارم وپریوهای شدید واینکه بددن دارو اصلا پریودنمیشم،ولی کاملا درکت میکنم که چه حس شیرینیه بدون دارو وطبیعی پریود بشی توعمرم نهایت دوسه بارتجربش کردم.

الهی وربی من لی غیرک
نمیدونم منم مشکل پلی کیستیک دارم وپریوهای شدید واینکه بددن دارو اصلا پریودنمیشم،ولی کاملا درکت میکنم ...

من ۱۰ کیلو هم کم کردم چندماهه پیش برا ای وی اف  بدنم کلا رفته تو شوک 

من ۱۰ کیلو هم کم کردم چندماهه پیش برا ای وی اف  بدنم کلا رفته تو شوک

من وزنم کاملا نرمال اضافه وزن،موی زاید ودرکل نشانه های ظاهری تنبلی تخمدان رو ندارم ولی دراصل وضعم خرابه😀

الهی وربی من لی غیرک
نمیدونم‌  دویدم نظراتو بخونم  قربون نطراتتون 😀😄😁

فدات  

باورکن!همه تاپیک پریود زده بودن

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم