2777
2789
عنوان

وای وای این چی بود از من دراومد😱🤮

7800 بازدید | 45 پست

از موعدم گذشته بود چندروز پیش آمپول زدم.بتا هم منفی بود.امروز با یه درد ازم یه تیکه گوشت دفع شد .من پریودام منظمه و کیست هم ندارم اولین باره که تاخیر داشتم.به نظرتون چی بود اصلا خون نبود گوشتی بود .تو نی نی سایت سرچ کردم عین همونو یکی قبلا عکسشو گذاشته بود دقیقا شبیه همون بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیستی چیزی نبوده؟

برو دکتر حتما معاینه شو

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
منم عقب انداختم رفتم آزمایش دادم منفی بود ولی حالت تهوع داشتم ،بعد از یک هفته دوباره رفتم و باردار ب ...

من هفت روز ازم گذشته بود دو تا بی بی زدم منفی بود آزمایشمم۰.۲۴ بود

نگران نباش چون عقب انداختی و آمپول زدی یا لخته بوده یا کیست ،منم دو سه بار این مورد تجربه کردم انداز ...

منم بعضی وقتا تو پریودی یه ک‌چولو همچین چیزی میبینم .

چیه؟

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨