2777
2789

کدوم را میشناسید و راضی بودید؟

مینو موحدی

کلانتر

عراقی

شرافت

حقیقت

زهرا انصاری

محبوبه رضوانی

ندا مقتدری

ندا رضوی

بهار پویا

اسلامیان

فرحناز مرادقلی

ابراهیمی اصل

شیوا طالبی

حکمیتان

👩‍🏫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نصراصفهانی رفتم خوب بود،،آشناهامون اسلامیان رفتن راضی بودن ولی فک کنم موقع زایمان خودش نرسیدبیاد

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

خودشون رو نمی‌شناسم ولی اسم بعضی هاشون رو شنیدم و میدونم ک خیلی مطب هاشون شلوغه ،اگه مشکل خاصی نداری و بارداریت عادیه پیش ی دکتر معمولی تر برو اینا خیلی معطلی دارن تو بارداری خسته میشی 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

زهرا انصاری رو دارم میرم پیشش عاااالیه عاشقشم البته هنوز باردار نیستم ولی خیلی دکتر ماهیه از هرکی هم پرسیدم همه ازش راضی بودن

شیوا طالبی رو هم چند ماه پیش یکی از اقوام پیشش زایمان کرد راضی بود

زندگی گر بزند زخم به من شوم آن دانه که شد جوانه‌ای :)

ندا مقتدری رو میشناسم و یبار اوایل رفتم ولی گفتن غربالگری رو نمینویسن و گفتن برو پیش فلان دکتر ک میگم ولی نرفتم خودم حالا زیرنظر خانوم مریم محمدبیگی هستم... 

دردنیایی که روحم مرا تنها میگذارد انتظار ماندن از دیگران بیجاست...

خواهرم ماما .همش بهم میگفت جای شلوغ نرو،چون رسیدگیشون زیاد نیست،بعدم قرار نیست آپولو هوا کنیم که😉.

من دو ماه پیش زایمان کردم و دکترم مهسا حاج رحیمی بود بیمارستان زهرای مرضیه.خیلیییییی راضی بودم،از بیمارستان نگم که عالی بود.

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊
نصرو نمیشناسم این ۲ نفر‌ سزارین اختیاری میکنن؟

سزارین اختیاری که فکر نکنم دست دکتر باشه.بیمارسان میلاد سزارین اختیاری داره

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊