2777
2789

سلام خانما من دیسک کمر دارم امروز رفتم دکتردارو داده یکی از ازداروها استامینوفن هست زده 12ساعت یه بار العان درد داشتم بخورم؟ یاواقعا دردم نداشتم هر12ساعت بخورم؟ من گفتم من نمی‌خورم ولش کن استامینوفن مال درده فعلا درد ندارم بعد گوگل نوشته خاصیت ضدالتهابی داره استامینوفن یعنی بدون درد من روزی 2تابخوذم؟؟ نمیرم؟؟ 

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مسکن همیشه هم برای درد تنها نیست

جدی عزیزم توروخدا بگید چه کنم یعنی بخورم آخه دکتر احمقم فکر نکرد باید بگه اینو حتمابخور مال در نیست من العان موندم چیکار کنم فقط گفت 20جلسه فیزیوتراپی وداروهم نوشتم

جدی عزیزم توروخدا بگید چه کنم یعنی بخورم آخه دکتر احمقم فکر نکرد باید بگه اینو حتمابخور مال در نیست ...

برای دیسک استامینوفن داده؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

جدی عزیزم توروخدا بگید چه کنم یعنی بخورم آخه دکتر احمقم فکر نکرد باید بگه اینو حتمابخور مال در نیست ...

حالا چند روز بخور آخه درد داشتن هم برای بدن خوب نیست فیزیوتراپی هم برو حتما بهتر میشی مسکن فقط استامینوفن داده

حالا چند روز بخور آخه درد داشتن هم برای بدن خوب نیست فیزیوتراپی هم برو حتما بهتر میشی مسکن فقط استام ...

آره این مسکن بقیه مسکن نیستن فیزیوتراپی واب درمانی من خیلی گریه کردم چندروزه گفتم دیسک یعنی تااخر عمر کمردرد بعد بقیه میگن خوب میشه یعنی دیسک خوب میشه یافقط بااین کارایه مدت دردش میفته 

بله ویتامین ب و یه نوع کپسول اسمش یادم رفت 4وبسته استامینوفن 500نوشته هر12ساعت 1عدد

دیسک دورازجون دردش زیاده 

نمیدونم چقدر درد داری اما اگه طاقت داری دردبکشی مثلاتا قرص اثرکنه نخور

تاخدای نکرده درد بگیره

گاباپنین معمولامیدن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،