2777
2789
عنوان

توروخدا یه لحظه هرکی اومد براش دعامیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست
آره این مسکن بقیه مسکن نیستن فیزیوتراپی واب درمانی من خیلی گریه کردم چندروزه گفتم دیسک یعنی تااخر عم ...

بستگی داره چقد مهرهاتو در گیرباشه.

خوب میشی ان شاءالله

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

آره این مسکن بقیه مسکن نیستن فیزیوتراپی واب درمانی من خیلی گریه کردم چندروزه گفتم دیسک یعنی تااخر عم ...

بله خوب میشی نگران نباش از قرص مسکن نترس بخور این چند روز الکی درد و تحمل نکن فیزیوتراپی درد تو کم میکنه اونوقت قطع کن قرص امگا ۳ هم بخور گاهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیسک دورازجون دردش زیاده  نمیدونم چقدر درد داری اما اگه طاقت داری دردبکشی مثلاتا قرص اثرکنه نخ ...

4روز کامل وحشت ناک افتادم فقط جیغ وگریه کامل قفل شده بود کمرم دست شویی کلا نرفتم وبدترین وضع 2روزه بهترم آره اسم کپسول این که شمامیگین. ممنون عزیزم

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.
4روز کامل وحشت ناک افتادم فقط جیغ وگریه کامل قفل شده بود کمرم دست شویی کلا نرفتم وبدترین وضع 2روزه ب ...

کدوم شهری کلینیک درد

اگه هست برو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

4روز کامل وحشت ناک افتادم فقط جیغ وگریه کامل قفل شده بود کمرم دست شویی کلا نرفتم وبدترین وضع 2روزه ب ...

سلام چند روزنتونستی حرکت کنی چیکارکردی؟آمپول تترولاک و روباکسین زدی؟؟