2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چیکار میکردین🥲

81 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان 

دوستای گلم من ۲۳سالم و لیسانس حقوق دارم تازه تموم کردم و شرایط شرکت کردن تو ازمون وکالتم دارم از طرفی هم دیپلم تجربی بودم و عاشق دندون ولی بخاطر یسری شرایط مجبور شدم برم دانشگاه الان تو شرایطی هستم که توانایی خوندن و قبولی رو دارم  هم وکالت هم دندون یعنی بافرض اینکه صددرصد قبول میشم  این سوال و مطرح کردم اما الان یه مسیله ذهنم و درگیر کرده اینکه اگه امسال وکالت و قبول شم خوب مسلما وارد بازار کار میشم یه تایم کاراموز و از یه تایم ببعد هم خودمم علاقه ام نسبت به رشته حقوق بد نیست میتونم خودم و وفق بدم وبهرحال به یسری شرایط ادم عادت میکنه 

از طرفی هم میگم اگه بخونم و دندون قبول شم تازه تو ۳۰سالگی میتونم کارم رو شروع کنم ولی خوب این حسه انگار هنوز مونده تو دلم که دندون قبول شم و بخ‌ونم 

موندم واقعا بنظرت منطقی ترین تصمیم چیه ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.