از رو اسم کاربری امضا پروفایل و.... همدیگه حدس بزنیم در مورد هم
شما برای منو حدس بزنید منم برای شما رو
با توجه به رشتم میتونم حدسمو بگم
بسم الله
هر چی به ذهنت میرسه بگو
بزن بریم
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
عطر و ادکلن همیشه استفاده میکنی و بوهای شیرین و خنک دوس داری
ولی خوراکی ترش ترجیح میدی
عاشق غذا و خوراکی
یه آرامش درونی خاصی داری و خوشرو و گاهی پر انرژی
منم بگو و اینکه کی بچه دار میشم، تیکرم الکیه بچه ندارم هنوز
نهایتش تا سه سال حتما بچه دار میشی
مهربون و خیلی دوس داشتنی
قد بلند
تکیه گاه و قابل اطمینان
جذاب
اگه قرار باشه یه رنگ باشی سفید هستی
بهداشت و تمیزی خیلی برات مهمه
با احساس ولی تصمیمای منطقی میگیری
و آروم هستی
اره پوسم روشن زودرنجم زودم میبخشم قلب مهربون دارم زیادیم بیبی فیسم ولی خوشگل نه
میگم خوشگلی بچه عه🙂