2777
2789
عنوان

بیاین ببینیم کی حدسش قویه 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 118 پست
نهایتش تا سه سال حتما بچه دار میشی مهربون و خیلی دوس داشتنی قد بلند تکیه گاه و قابل اطمینان جذاب ...

منو بوگوو😁

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهایتش تا سه سال حتما بچه دار میشی مهربون و خیلی دوس داشتنی قد بلند تکیه گاه و قابل اطمینان جذاب ...

من ۴ساله ازدواج کردم عزیزم این ماه چقد امکانش هست تا عید میشه 

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
منو بوگوو😁

ظریف

یکم لاغر ولی لاغریت بهت میاد 

آروم

هنرمند

موهای روشنی داری

فصل مورد علاقت پاییز

منطقی و عادل

مهربونی ولی بیشتر توی رفتار نشون میدی تا حرف

به احساسات ادما اهمیت میدی و از اونایی هستی که اگه کسی کمک بخواد ساده نمیگذری

پوست روشن 

انگشتای کشیده و قشنگی داری

به دنیای فانتزی و تخیلات علاقه داری

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
من ۴ساله ازدواج کردم عزیزم این ماه چقد امکانش هست تا عید میشه

قطعی نیس بستگی داره به تلاش هات و

حس میکنم یه دکتر بهت کمک میکنه و به واسطه همون نتیجه میگیری

(البته من حس شیشمی نیستما، همینجوری حسمو گفتم🙂دعا میکنم خدا بهت یه نینی سالم و گوگولی بده) 

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
قطعی نیس بستگی داره به تلاش هات و حس میکنم یه دکتر بهت کمک میکنه و به واسطه همون نتیجه میگیری (الب ...

من سه سال تحت نظر یه دکتر بودم خوب نبود این ماه مامانم یه دکتر معرفی کرد سرشناس همه تعریف میکرد رفتم پیشش چکاپ کامل حتی عکس رنگی توکل بخدا

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
ظریف یکم لاغر ولی لاغریت بهت میاد  آروم هنرمند موهای روشنی داری فصل مورد علاقت پاییز منطق ...

وای همششش درسته😍 آیندم چطوره اینم بوگو لطفا🥹

وای همششش درسته😍 آیندم چطوره اینم بوگو لطفا🥹

ذوق😃

این سوالت خیلی کلیه

ولی اگه همینطور ادامه بدی و به خودت و منطقت اعتماد کنی مسیرت درسته و تصمیمات خوبی میگیری و دنیای رنگارنگ و زندگی خوبی پیش روته

ذوق😃 این سوالت خیلی کلیه ولی اگه همینطور ادامه بدی و به خودت و منطقت اعتماد کنی مسیرت درسته و تصم ...

دوس دارم در آینده خیلی ثروتمندشم یعنی میشم؟

ذوق😃 این سوالت خیلی کلیه ولی اگه همینطور ادامه بدی و به خودت و منطقت اعتماد کنی مسیرت درسته و تصم ...

میشههه از منم بگی متولد کدوم ماه ام

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
میشههه از منم بگی متولد کدوم ماه ام

متولد بهار

یا فروردین یا اردیبهشت