2777
2789
عنوان

دعا کنین شوهرم بمیره خودم بیارم بچه هام رو بزرگ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 21 پست

فک می کنم بیماری پارانوئید داره همش فک می کنه بهش خیانت می کنم انقد ازش می ترسم که وقتی خونه نیست جرات نمی کنم به مامانم زنگ بزنم میگه الان زنگ میزنه میگه پشت خطی بودم با کی حرف می زنی

زن بابا اذیت نمیکنه من بیشتر از ۱۰ ساله دارم یه موشو به صدتا مثل مامان خودم که به بهونه های مختلف ول ...

الان توام این فک رو می کنی که مادرت بی دلیل رفته مث من که الان بچه هام فک می کنن بی خودی میرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان توام این فک رو می کنی که مادرت بی دلیل رفته مث من که الان بچه هام فک می کنن بی خودی میرم 

من دیگه بچه و حتی نوجوون نیستم که تحت تاثیر حرف های بقیه باشم اما حاضر نیستم قیافه شو برای چند دقیقه تحمل کنم در این حد ازش متنفرم 

من دیگه بچه و حتی نوجوون نیستم که تحت تاثیر حرف های بقیه باشم اما حاضر نیستم قیافه شو برای چند دقیقه ...

اشتباه میکنی عزیزم باید با مادرت هم صحبت کنی و یه طرفه به قاضی نری امکان داره مادرت هم دلایل خودشو داشته باشه 

اشتباه میکنی عزیزم باید با مادرت هم صحبت کنی و یه طرفه به قاضی نری امکان داره مادرت هم دلایل خودشو د ...

قطع ارتباط نکردیم قبلا سالی یک بار هم رو می‌دیدیم 

اما الان نمیتونم ببینمش بدم میاد 

من دیگه بچه و حتی نوجوون نیستم که تحت تاثیر حرف های بقیه باشم اما حاضر نیستم قیافه شو برای چند دقیقه ...

من در حال جدایی هستم به خاطر خیانت شوهرم ،اگر حتی یه بار ابراز پشیمونی میکرد امکان داشت به خاطر پسرم بگذرم اما هوسشو ترجیح داد به اینده پسرش ،الان من تا کی میتونم پسرمو خودم نگه دارم با این وضعیت گرونی شاید شاید یه روزی منم کم بیارمو بدم به باباش ینی پسر منم باید منو مقصر بدونه ؟؟؟ در صورتی که اونی که زندگیشو تباه کردباباش بود

من در حال جدایی هستم به خاطر خیانت شوهرم ،اگر حتی یه بار ابراز پشیمونی میکرد امکان داشت به خاطر پسرم ...

من فکر میکنم وظیفه مادره که پیش بچه باشه چون به هرحال بچه بیشتر بهش نیاز داره اگه راهی نبود و طلاق گرفتن نصف هفته حق ملاقات بگیره نه اینکه بذاره بره دنبال زندگی خودش 

من خیلی ساله دیگه به مامانم فکر نمی‌کنم که حتی مقصر بدونمش یکی دیگه تمام این سالها بوده که از صدتا مادر بهتر بوده برام فقط اسمش نامادریه وگرنه من عاشقشم