۱۵ ساله سختی می کشم یک سره جنگ دعوا کتک و کتک کاری ،جدیدا هم تهمت و کتک پدرومادر م وای دیگه خسته شدم ۳ تا بچه زیر ۱۰ سال ،ولشون کردم اومدم دیگه نتونستم دووم بیارم دعا کنید بمیره خودم بیارم بزرگشون کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکیشون کاملا ناخواسته بود ولی نظرم اینه که اگه بچه ها بیشتر باشن اگه یه زن بابا بیاد بالا سرشون نمیت ...
وای خدای من چی میگی عزیزم اون بچه ها چه یه دونه چه ده تا هرکدومشون تک تک اذیت میشن خیالت راحت پدرشون که اون اخلاق داره مادر هم بالا سر نباشه ببین چی در بباد از هرکدوم پر از عقده بزرگ میشن
شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..
نه ،اون پدرو مادر منوزد دماغه مامانم شکست ،اونوقت به فرداش اومده سراغم با التماس ،همیشه کاراش اینجوریه میگه بیا از اول شروع کنیم بعد یه هفته دوباره شروع میکنه ،بچه ها رو که نمیده ولی منم میگم بیارمشون خیلی خوش به حالش میشه