2777
2789
عنوان

کیا دندوناشونو جرم گیری کردن؟؟

647 بازدید | 15 پست

سلام

من پشت دوتا دندون جلویی پایینم جرم داشت ولی همیشه از اینکه بعد جرم گیری لق بشه میترسیدم و نمیرفتم سراغ جرم گیری

الان جرم پشت یکیشون همینجوری کنده شد الان پشت دندونم خالی شده استرس کل وجودمو گرفته کسی تجربه اش رو داره ؟

به دندون پزشک خوب دسترسی ندارم 

کسی نمیدونه تا زمانی که بتونم برم دندون پزشکی باید چیکار کنم؟ کلا خوب میشه پشت دندونم یا لق میشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) "
عزیزم .. خود جرم بالا باعث لق و پو سیدگی میشه

خب الان چیکار کنم؟ یعنی راهی نیست برای درست شدنش؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم یه بار جرم کنده شد فکر کردم دندونم شکسته  قتم دکتر گفت جرم بوده

بعد دکتر چیکار کرد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بمنم گفت دکترم بیا جرم گیری کن ولی اصلا حوصله ش رو ندارم فایده هم نداره الکیه باز جرم میگیره من پودر میخک و یک چیز دیگه هست از عطاری گرفتم میزنم رو مسواک جرم ها رو میبره ....جوش شیرین و نمک و اب هم خوبه باهاش دندونات رو ماساز بده بعد بریز بیرون 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
بمنم گفت دکترم بیا جرم گیری کن ولی اصلا حوصله ش رو ندارم فایده هم نداره الکیه باز جرم میگیره من پودر ...

میخک‌و چی هست میشه بگی تاثیرشو دیدی واقعا؟ جوش شیرین چند وقت ی بار میزنی؟

بمنم گفت دکترم بیا جرم گیری کن ولی اصلا حوصله ش رو ندارم فایده هم نداره الکیه باز جرم میگیره من پودر ...

دقیق میگی چیکار میکنی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیق میگی چیکار میکنی؟

فکر کنم عطاری داره یک پودر هست از میخک هستش بجای خمیر دندان از اون استفاده میکنی جرم های دندان رو تا حدی میگیره من شهرستان بودم از عطاری همیشه میگرفتم ...جوش شیرین هم با اب و نمک خیلی کم مخلوط کن بمال به دندان ت مثل مسواک زدن فقط نخوریش یک موقع بدم دهانت رو اب کشی کن البته زیاد نباید انجام بدی ضرر داره ولی اون پودر میخک دندان رو میتونی هر روز استفاده کنی  به عطاری بگی میدونن  

گلم‌میشه بگی؟

فکر کنم عطاری داره یک پودر هست از میخک هستش بجای خمیر دندان از اون استفاده میکنی جرم های دندان رو تا حدی میگیره من شهرستان بودم از عطاری همیشه میگرفتم ...جوش شیرین هم با اب و نمک خیلی کم مخلوط کن بمال به دندان ت مثل مسواک زدن فقط نخوریش یک موقع بدم دهانت رو اب کشی کن البته زیاد نباید انجام بدی ضرر داره ولی اون پودر میخک دندان رو میتونی هر روز استفاده کنی  به عطاری بگی میدونن

فکر کنم عطاری داره یک پودر هست از میخک هستش بجای خمیر دندان از اون استفاده میکنی جرم های دندان رو تا ...

ممنون عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40