2777
2789
عنوان

چقدر ب دخترم غذا بدم؟

85 بازدید | 9 پست

امروز تغذیه تکمیلیشو شروع کردم

یه قاشق مرباخوری بهش فرنی دادم

فردا چقدر باید بهش بدم؟ 

بعد از چند روز دیگ هرچقدر ک خودش بخواد میتونم بهش بدم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تدریجی باید زیادش کنی مثلا فردا اگه خورد دوقاشق مرباخوری بعدش بشه دو وعده درروز هربار دوقاشق کم کم عجله نکن هفته اول فرنی هفته یدوم حریره بادوم بده بعدشم پوره گوشت و سبزیجات فقط هرغذای جدیدی شروع کردی به تنهایی بده تا ۳تا ۵روز که اگه حساسیت داشت به موادغذایی متوجه شی

تدریجی باید زیادش کنی مثلا فردا اگه خورد دوقاشق مرباخوری بعدش بشه دو وعده درروز هربار دوقاشق کم کم ع ...

دخترم الان 5 ماهشه

خواستم دو هفته فرنی بدم

بعد حریره بادم

هفته آخر پوره هویچ

از 6 ماهگی سوپ

خوبه ب نظرت؟ 

بعد سوپ ک میخوام بهش بدم باید آبشو بدم یا همون تیکه گوشتی ک داخلش هستو هم میکس کنم بدم بخوره؟ 

وقتی ۶ماهش شد بهش بده شاید گوارشش اذیتش کنه 

جدیدا دکترا میگن زودتر بدین

از 3 تا دکتر پرسیدم دوتاش گفت 4 ماهگی

یکیش 5ونیم ماهگی

دکتر صادقی تو اینستا هم میگ 5 ماهگی

جدیدا دکترا میگن زودتر بدین از 3 تا دکتر پرسیدم دوتاش گفت 4 ماهگی یکیش 5ونیم ماهگی دکتر صادقی تو ...

من بهداشت کارمیکنم ما طبق پروتکل میگیم ۶ماهگی حالا بازم هرجور دکترش گفته