2777
2789

منم دارم گفتن هر شش ماه تا دوسال بیا سونو بعدش اگ انشاالله چیزی نبود سالانه

ب شما چی گفتن؟

سایزش چقده؟

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
منم دارم گفتن هر شش ماه تا دوسال بیا سونو بعدش اگ انشاالله چیزی نبود سالانه ب شما چی گفتن؟ سایزش چ ...

من سایزش۱۵میلی متره خیلی میترسم یهو بدخیم بشه. احتمالش هست یهو از۳ بره به۴؟؟ من خیلی میترسم یه جا دیگه هم نوبت سونو‌گرفام. ولی میترسم سونوی جدید بدتر بهم بگن و بیشتر نگران شم. به نظرتون اگه بدخیم بود همون اول متوجه میشدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سایزش۱۵میلی متره خیلی میترسم یهو بدخیم بشه. احتمالش هست یهو از۳ بره به۴؟؟ من خیلی میترسم یه ...

بدخیم‌نیس عزیزم ولی واسه احتیاط میگن پیگیر باش

نگران نباش بسپر بخدا

من بهش فکر نمیکنم

چون با استرس چیزی بهتر نمیشه ک‌ بدترم کیشه

همین الان پاشو خودتو مشغول کن به یه کار

با خودت بگو هر چ باداباد

اینجوری اروم میشی

تهش ک همه مون از بین میریم

پس فعلا ک فرصت زندگی داریم باید بچسبیم

توکل بخدا کن و بیخیال 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
بدخیم‌نیس عزیزم ولی واسه احتیاط میگن پیگیر باش نگران نباش بسپر بخدا من بهش فکر نمیکنم چون با ...

عزیزم من فردا یه نوبت دیگه واسه سونو‌گرفتم به نظرت سونو هم همینو میگه؟ یعنی نظرش مثل اون یکیه و  میگه خوش خیم؟ اینقدر وسواس فکری گرفتم فکرمیکنم این سونو یه چیزی بوده نشون نداده درحالی که پیش متخصص کاربلد رفتم

عزیزم من فردا یه نوبت دیگه واسه سونو‌گرفتم به نظرت سونو هم همینو میگه؟ یعنی نظرش مثل اون ...

اره نگران نباش

بهش فکر نکن

خطری نداره

ممنون گلم واسم دعاکن این استرسش داره منو‌نابود‌میکنه

حتما عزیزم