2777
2789
عنوان

مشکلات و عوارض تزریق چربی به زیر چشم یا پلک پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 13478 بازدید | 49 پست
فک کنم تخلیه کرده بود تا حدودی چون زیر چشمش خیلی پف کرده بود

میشه ازشون بپرسین با ساکشن کرد یا با جراحی . دیگه دارم دیوونه میشم. من وقتی چشمم قرمز میشه سوزش و درد هم داره باعث میشه نتونم فراموش کنم که یه خبرایی تو چشممه.

میشه ازشون بپرسین با ساکشن کرد یا با جراحی . دیگه دارم دیوونه میشم. من وقتی چشمم قرمز میشه سوزش و در ...

چشم ازشون میپرسم بهتون میگم عزیزم

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ازشون بپرسین با ساکشن کرد یا با جراحی . دیگه دارم دیوونه میشم. من وقتی چشمم قرمز میشه سوزش و در ...

مطمئنم جراحی نکرده چون تند تند همو میبینیم بازم خالا میپرسم ازشون 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
ثیثی جان من اون دارویی که تو گفته بودی رو پرسیدم ممکنه جواب بده ولی زیر چشم استفاده نمیکنن. اشکال دا ...

برای منم تقریبا همین داروها رو نوشتند بعد یک مدت برمیگرده،برای شما خوب شده؟

ثیثی جان من اون دارویی که تو گفته بودی رو پرسیدم ممکنه جواب بده ولی زیر چشم استفاده نمیکنن. اشکال دا ...

تازه مصرف زیاد این دارو ها به کبد اسیب میزنه ،من میترسم ادامه بدم ،میترسم بخاطر این تزریق چربی کبدمم از دست بدم

برای منم تقریبا همین داروها رو نوشتند بعد یک مدت برمیگرده،برای شما خوب شده؟

بله دوباره برگشت ولی نه به شدت بار اول .ضدحساسیت و سفالکسین رو تکرار کردم با ماساژ خوب شد

سلام مرسی که تجربه ات رو گفتی

من کل صورتم هست،زیر چشمم هست ولی اونقدر به اندازه لپهای زشتی که دارم ناجور نیست،یه قسمت چسبندگی داره ولی زیر چشمم

میشه اسم دکترت رو بگی ، الان همچنان هم راضی هستی؟

سلام مرسی که تجربه ات رو گفتی من کل صورتم هست،زیر چشمم هست ولی اونقدر به اندازه لپهای زشتی که دارم ...

سلام .بله فقط چشم چپم که گلوله شده بود نانوچربیش کمتر شده. من راضی ام .

ميشه لطفا درخواست دوستي قبول كني منم مشكل تزريق چربي دارم دارم ديوونه ميشم شما وضعيتت چطوره؟ من با اينكه ساكشن كردم هنوز اعصابم خيلي خورده و تغيير نكردم  كلا انگار درمان نداره تزريق چربي لعنتي 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني