بچه ها من تازه وارد هفته سيزدهم شدم اصلا تو طول اين هفته ها خواب آلود نميشدم ولي از ديروز خييييييلي خوابم مياد😶ديروز از ساعت ٢ظهر خوابم برد تاشش عصر بعدم به زور بيدار شدم همينجور خوابم ميومد باز شب خوابيدم تا صبح ساعت ٨و بعد از صبحانه باز خوابيدم تا ساعت١١ولي الانم باز خوابم مياد آخه شنيدم اول بارداري خواب آلودگي زياد ميشه الان طبيعيه؟😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من 12 هفتمه شبا همش بیخودی از خواب یبیدار میشم مثلا میخوام از اینور به اونور بشم بیدار میشم و این با ...
عزيزدلم به سلامتي🌹❤️😍منم تا هفته١٢دقيقا مثل شما بودم يهو اين هفته تغيير كردم و ديشبم ديدم رو دستامم چند جاش لك قهوه اي افتاده نميدونم براي بارداريه يانه
عزيزم فردا انشالله سونو ان تي دارم چون سن اصلي بارداري جنينم فردا دوازده هفته و شش روز ميشه برام فردا نوبت داد ولي از رو پري هفته سيزده و دو روز هستم كه گفت همون سن جنين براي اين سونو مهمه
[QUOTE=257825049]به سلامتي عزيزم😍خوب بود همه چيز؟آزمايش غربالگري هم دادي؟[/QUOسونوم خوب بود فقط یه هماتوم کوچیک که از قبلم داشتم هنوز بود ،آزمایشم دادم یه هفته دیگه جوابش میاد ،جنسیتشم معلوم نبود گفت اگه هفته بعد میومدی امکان داشت معلوم بشه
نميدونم والا دكترم وقتي ميخواست برام ان تي بنويسه گفت آزمايش غربالگري و ژنتيكت رو هم بعد از سونو ان تي انجام بده ولي از هركسي پرسيدم ميگن فقط غربالگري انجام دادن