2777
2789
عنوان

هاشور ابرو

542 بازدید | 14 پست

سلام دوست های عزیز من ده روز پیش ابرو هامو فیبروز کردم ولی اصلا ماندگاری نداشت و کم رنگ شد ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌الان میخوام ترمیم نکنم و بجاش ابرو هامو هاشور کنم به نظرتون هاشور خوبه یا سایه ابرو....چون سن ام پایینه نمیخوام قیافه مو زیاد نشون بده

زندگی بر خلاف آرزوهایم گذشت 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم قیافه ی طبیعی خیلی خوشگله. مثلا منم فیبروز کردم اینقدر قیافه م عوض شده خودم از خودم بدم میا ...

چطور مال تو یکسال ونیم مونده ...برا من ده روزه کم رنگ شده🤭فکر نکنم به یه ماه برسه پاک میشه

چطور مال تو یکسال ونیم مونده ...برا من ده روزه کم رنگ شده🤭فکر نکنم به یه ماه برسه پاک میشه

بروترمیم خوب میشه

برا منم قبل ترمیم بیشترش ریخت بعددرست شد

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بروترمیم خوب میشه برا منم قبل ترمیم بیشترش ریخت بعددرست شد

اگه تو ترمیم بخوام مدل ابرو مو تغییر بدم میشه یا نه ...جاش میمونه

اگه تو ترمیم بخوام مدل ابرو مو تغییر بدم میشه یا نه ...جاش میمونه

آره میشه یه مقدار

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

آره میشه یه مقدار

ببخشید شما هم اولین باره انجام دادین یا قبلا هم انجام داده بودین ....میخوام بدونم چقدر ماندگاری داره

احتمالا پوستتون چربه.

والا آرایشگر تعجب میکرد میگفت فوقش بمونه یکساله ولی واسه من مثل روز اولشه

چون پوستت چرب اینجوری شده دوسه روز قبل این که بری فیبروز کنی با پد الکلی روی ابروتو تمیز ‌کن تا چربیش کم شه برامنم اونجوری بود برای بار دوم فیبروز کردم قشنگ طبیعی شد 

چون پوستت چرب اینجوری شده دوسه روز قبل این که بری فیبروز کنی با پد الکلی روی ابروتو تمیز ‌کن تا چربی ...

اره پوستم یکم چربه ... ممنون از راهنماییت گلم