2777
2789

خانما یه خواهر ۱۲ ساله دارم، کلاس هفتم هستش....تمام هم کلاسی هاش چه از نظر قد و هیکل و اندام ازش خیلی بزرگترن...اکثرا همشون پری شدن و حتی ماشالا هیکلشون انقدر بزرگ سوتین میزنن، ولی این بچه هرکی میبینتش فکر میکنه کلاس ۴_۵ ابتدایی هس.....سینه هاش تازه امسال جوونه زد....

به نظرتون بلوغ دیر رس داره؟؟ 

واییی خیلی استرس گرفتم براش من یادم خودمم تو همین سن پری شدم و حتی اون زمان اندامم ازش بزرگتر بود...نمیدونم زیادی حساسم یا عادی تو این سن این مشخصات

مامانم وقت گرفته ببرتش دکتر تغذیه،به نظرتون دکتر تغذیه ببریم یا باید بریم دکتر غدد؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🏻🙏🏻

مال من هنوز رو حالت جوانه س با بیست اندی سال خواهر چه ربطی داره 😐😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همکلاسی هاشو ادم میبینه تعجب میکنه اصلا...انگار خاهرم بچه اوناست انقدر که اونا هیکلی هستن ماشاال ...

میگم ماشالله نسل های جدید چقدر دختراش درشت هستن 

دبیرستان دخترانه نزدیک ماهست تعطیل که میشن 

من که یه زنم ویه شکم هم زاییدم 

والا جای نوه اونا م 

اصن انگار هورمون رشدی چیزی زدن اکثرا درشت و هیکلی  من ظریف ندیدم توشون

اخه همکلاسی هاشو ادم میبینه تعجب میکنه اصلا...انگار خاهرم بچه اوناست انقدر که اونا هیکلی هستن ماشاال ...

منم بین دوستام اونجوری بودم😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
میگم ماشالله نسل های جدید چقدر دختراش درشت هستن  دبیرستان دخترانه نزدیک ماهست تعطیل که میشن&nb ...

بله ماهم به خاطر همین نگران شدیم که اکثرا همشون هیکلی هستن ولی خاهرم خیلی کوچیک