2777
2789
عنوان

بیاین از ترسم بهتون بگم

126 بازدید | 16 پست

ی دختر ۴ ساله دارم ، بعد از چند بار سقط این دختر خدا بهم بخشید .... دخترم از وقتی یکسال شد خیلی سرما میخوره ... باهوش مهربون 🥲بچه ها میخوام ببرمش خون بده ببینم چه ویتامینی تو بدنش کمه اما میترسم خیلی میترسم بره آزمایش بده ی مشکلی توش باشه میترسم ازدستش بدم ... میدونم شاید فکرم خنده بارباشه اما دست خودم نیست اگر نباشه منم دیگه نیستم 🥲🥲وقتی تب میکنه ی موقع میبینی سه شبانه روز نخوابیدم حتی ی ثانیه مثل مرده متحرک میشم .دیکه نمیدونم چیکار کنم حس میکنم دیوونه ام 😭

دخترم جونمه ❤👧

عزیزم وابستگی تون خیلی شدیده همه بچه شونو دوست دارن مراقبشن ولی کل زندگی شونو رو بچه نمیزارن 

با یه روانشناس کودک مشورت کن

باور کن هم داری خودتو اذیت میکنی هم دخملتو

درخواست دوستی قبول نمیکنم

عزیزم همه مادرا همینن نزدیک به ۹۵درصد مادرا باسرفه ی بچه شون دنیا براشون سیاه میشه شما دیوونه نیستی دوست خوبم شما مادری❤

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت داری میگی مهربون و باهوشه خب براش اسپند دود کن آیت الکرسی و آن یکاد بخون به خدا توکل کن هیچی نیست ...دوست منم دخترش ماهی یبار خود ب خود مریض میشه دوسه روز بستری میشه بعدم مرخص میکنن انواع و اقسام آزمایش هارو هم داده ولی سالمِ سالم بود...خوب به دلت راه بده! توکل به خدا کن انشاالله سالم و سلامته

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

گلم نگران نباش بچه ها سیستم امینی بدنشون ضعیفه برای همین زود مریض میشن قرار نیست خدای نکرده ازدست بدی اش با ترسیدن مقابله کن فکرت رو آزاد کن فکرهای منفی نکن انشالله همیشه کنارهم خوش باشید

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

عزیزم وابستگی تون خیلی شدیده همه بچه شونو دوست دارن مراقبشن ولی کل زندگی شونو رو بچه نمیزارن  ...

عزیزم شما هنوز مادر نشدی ببینی بخاطرهمین از بیرون اینطور میگی همه مادرا همینن فقط بعضیا میتونن خودشون کنترل کنن و استرسشون بروز ندن بعضیام نمیتونم

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

عزیزم شما هنوز مادر نشدی ببینی بخاطرهمین از بیرون اینطور میگی همه مادرا همینن فقط بعضیا میتونن خودشو ...

عزیزم مادر نشدم ولی مادرم دور و برم زیاد میبینه بعضیا حساسیتشون خیلی بیش از حده بعد به عنوان مهر مادری جلوی خیلی از کارای بچه رو هم میگیرن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزم مادر نشدم ولی مادرم دور و برم زیاد میبینه بعضیا حساسیتشون خیلی بیش از حده بعد به عنوان مهر ماد ...

میدونم ولی میگم همه ی مادرا تو  دلشون نگرانن و دلوره دارن ولی بعضیا میتونن کنترل کنن خودشون بعضیام نه

عزیزم وابستگی تون خیلی شدیده همه بچه شونو دوست دارن مراقبشن ولی کل زندگی شونو رو بچه نمیزارن  ...

میدونی من خیلی سختی کشیدم الان که مینوسم برای خودم اشک میریزم .نمیتونم به کسی اعتماد کنم اگر گم بشه اگر نباشه .... 😭

دخترم جونمه ❤👧
عزیزم خودت داری میگی مهربون و باهوشه خب براش اسپند دود کن آیت الکرسی و آن یکاد بخون به خدا توکل کن ه ...

همه اینکارراو میکنم  .... میدونی وقتی مریض میشه حس میکنم خیلی مادر بدرد نخوریم که نتونستم مراقبش باشم ... 😭

دخترم جونمه ❤👧
گلم نگران نباش بچه ها سیستم امینی بدنشون ضعیفه برای همین زود مریض میشن قرار نیست خدای نکرده ازدست بد ...

ممنونم ... ایشالله همه بچه ها کنار خانوادشون صحیح سلامت باشن ... عذاب وجدان میکشم من ماد  بدیم نمیتونم مراقبش باشم

دخترم جونمه ❤👧
ممنونم ... ایشالله همه بچه ها کنار خانوادشون صحیح سلامت باشن ... عذاب وجدان میکشم من ماد  بدیم ...

الهی آمیین...نه گلم اینطوری نیس همه مادرها همینجوری هستند بازم میترسن نکنه مادر خوبی نباشم برای بچه ام در حالی که از جونشون واسه بزرگ کردن و تربیت فرزندشون مایع میذارن سایه ات همیشه بالا سر دخمل نازت باشه 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

الهی آمیین...نه گلم اینطوری نیس همه مادرها همینجوری هستند بازم میترسن نکنه مادر خوبی نباشم برای بچه ...

ممنونم ازتون دعام کنین روزای بدیو میگذرونم همش پر از ترس و استرس 😔

دخترم جونمه ❤👧
ممنونم ازتون دعام کنین روزای بدیو میگذرونم همش پر از ترس و استرس 😔

گلم ترس و نگرانی رو ازخودت دور کن با فکرای منفی راه به جای نمی‌بری غیر آزار خودت خداوندی که بهت نعمتش رو عطا کرده خودشم حافظش هست هروقت فکرای بد اومد سراغت ذکر بخون در پناه حق موفق و شاد باشی