ی دختر ۴ ساله دارم ، بعد از چند بار سقط این دختر خدا بهم بخشید .... دخترم از وقتی یکسال شد خیلی سرما میخوره ... باهوش مهربون 🥲بچه ها میخوام ببرمش خون بده ببینم چه ویتامینی تو بدنش کمه اما میترسم خیلی میترسم بره آزمایش بده ی مشکلی توش باشه میترسم ازدستش بدم ... میدونم شاید فکرم خنده بارباشه اما دست خودم نیست اگر نباشه منم دیگه نیستم 🥲🥲وقتی تب میکنه ی موقع میبینی سه شبانه روز نخوابیدم حتی ی ثانیه مثل مرده متحرک میشم .دیکه نمیدونم چیکار کنم حس میکنم دیوونه ام 😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم خودت داری میگی مهربون و باهوشه خب براش اسپند دود کن آیت الکرسی و آن یکاد بخون به خدا توکل کن هیچی نیست ...دوست منم دخترش ماهی یبار خود ب خود مریض میشه دوسه روز بستری میشه بعدم مرخص میکنن انواع و اقسام آزمایش هارو هم داده ولی سالمِ سالم بود...خوب به دلت راه بده! توکل به خدا کن انشاالله سالم و سلامته
خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
ممنونم ... ایشالله همه بچه ها کنار خانوادشون صحیح سلامت باشن ... عذاب وجدان میکشم من ماد بدیم ...
الهی آمیین...نه گلم اینطوری نیس همه مادرها همینجوری هستند بازم میترسن نکنه مادر خوبی نباشم برای بچه ام در حالی که از جونشون واسه بزرگ کردن و تربیت فرزندشون مایع میذارن سایه ات همیشه بالا سر دخمل نازت باشه
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
ممنونم ازتون دعام کنین روزای بدیو میگذرونم همش پر از ترس و استرس 😔
گلم ترس و نگرانی رو ازخودت دور کن با فکرای منفی راه به جای نمیبری غیر آزار خودت خداوندی که بهت نعمتش رو عطا کرده خودشم حافظش هست هروقت فکرای بد اومد سراغت ذکر بخون در پناه حق موفق و شاد باشی
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️