2777
2789

حقیقتش خواستم بدونم چه توقعاتی از معلم های بچه هاتون دارید؟چه کوتاهی هایی انجام دادند؟ 

هرچه دیدم جز رخِ ماه نبود..🌙

ی سوال بچه جاری من خیلی عادی و نرمال شاید فقط یکم خجالتی باشه ولی قیافه و همه چیز کاملا عادی 

تا حالا ک کلاس اولی نشده بود ما نمیدونستیم تازه الان گفتن مدرسه استثنایی می‌ره و کم توان ذهنی چجوری آخه خیلی عادی ☹️،؟

ی سوال بچه جاری من خیلی عادی و نرمال شاید فقط یکم خجالتی باشه ولی قیافه و همه چیز کاملا عادی  ...

یعنی چی؟ تا شش سالگی نفهمیدید؟

حرف میزنه؟ کاراش عادیه؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال بچه جاری من خیلی عادی و نرمال شاید فقط یکم خجالتی باشه ولی قیافه و همه چیز کاملا عادی  ...

چه عجیب 

بچه هایی ک کلی مشکل دارن و مشخصه میرن مدرسه عادی اونوقت اینی ک شما میگی رفته مدرسه استثنایی

امید زندگیم دوقلوهام😍 
یعنی چی؟ تا شش سالگی نفهمیدید؟ حرف میزنه؟ کاراش عادیه؟

خیلی عادی بخدا اره .من زیاد میبینمش خونه پدرشوهرم میاد با بچه هام بازی می‌کنه ‌‌حرف میزنه آره میگم من شوکه شدم متوجه شدم حتی!!!

یعنی خانوادش هم تا قبل کلاس اول شدنش نمیدونستن. 

آخه چجوری میشه  

خیلی عادی بخدا اره .من زیاد میبینمش خونه پدرشوهرم میاد با بچه هام بازی می‌کنه ‌‌حرف میزنه آره میگم م ...

خیلی عجیبه 

چی بگم 

حالا باز خوبه همه چیزش عادیه

ولی خوب عجیبه دیگه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
درکش در چه حدی هست ؟ 

نمیدونم من فقط توی مهمونی ها میبینمش 

ولی اینجوری هست ک با بچه ها بازی می‌کنه صحبت می‌کنه ما تاحالا متوجهش نشدیم اصلا ‌‌

کارهای شخصی خودش انجام میده کلا در ظاهر مثل ی بچه معمولی  

نمیدونم من فقط توی مهمونی ها میبینمش  ولی اینجوری هست ک با بچه ها بازی می‌کنه صحبت می‌کنه ما ت ...

یعنی تا حالا ب عنوان زنعمو ازش سوالی‌نپرسیدی؟ حرف زدنش چجوریه؟ سروزبون داره یا تک کلمه جواب میده؟ مثلا بچه هات نمیگن توی بازی چجوریه ؟

پسر پنچ ساله من هم همینطوره همه کاراش عادی ولی اصلا نقاشی نمی‌کشه برای همه چی باید بهش توضیح بدیم تا متوجه بشه تو ظاهر مشخص نیست حرف میزنم با بچه ها بازی می‌کنه امروز دکتر میخواد تست هوش بگیره لطفاً دعا کنید براش

خدا جونم مواظب پسرام باش لطفا واسه سلامتی خواهر زادم صلوات بفرستین
خیلی عجیبه  چی بگم  حالا باز خوبه همه چیزش عادیه ولی خوب عجیبه دیگه

منم خیلی شوکه شدم . همش برام سوال 

من همیشه فک میکردم کم توان ذهنی خیلی مشخص هست یعنی آدم متوجهش میشه . 

اینو اگر خانوادش نمیگفتن ما شاید حالا حالا ها نمی‌فهمیدم. چون در حد سنی ک داره توانایی های بچه های همینش رو داره . 

از نظر فکری و عقلی هم من اونقدر ک ب شکل عادی تو مهمونیا میبینمش عادی بوده نکته ای ک متمایزش کنه از بچه های دیگه و تابلو بشه نداشته