2777
2789
عنوان

بنظرتون برم آزمایش یا زوده؟بی بی چک مثبت و منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 36 پست
آره منم مشکل اصلیم اضافه وزنمه الان حدود۷۸ ام با بارداری... واینکه از پوستمم میترسم تازه یکم بهتر ش ...

قدت چنده؟من لاغر کردن بودم دوباره چاق شدم من حدود ۱۰۰رسیدم😓😓قدم172..شکم زیاد ندارم خیلی کوچیکه بیشتر از جاهایه دیگه چاق شدم  ولی میترسم برای بارداری

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم مشکل اصلیم اضافه وزنمه الان حدود۷۸ ام با بارداری... واینکه از پوستمم میترسم تازه یکم بهتر ش ...

عزیزم بچه انقدر شیرینه که همه چیز رو میتونی قبول کنی بخاطرش..بنظرم از اول بارداریت برو دکتر پوست کمک میکنه پوستت آسیب نبینه

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
بهترینا نصیبت عزیزم 🌹

ممنونم گلم همچنین❤️

قدت چنده؟من لاغر کردن بودم دوباره چاق شدم من حدود ۱۰۰رسیدم😓😓قدم172..شکم زیاد ندارم خیلی کوچیکه بیش ...

قدم ک ۱۶۷ اینا اینجور ببینی تپلم اما چاق و ولو نیستم اما خب باردارشم میترکم.خدا کنه فعلا نشه تا تابستون وزنم بیارم پایین چن تا کار واااجب قبل اقدام دارم انجام بدم بعد مخلص بچه هم هستم ولی الان نه.بازم توکل به خدای بزرگ

قدم ک ۱۶۷ اینا اینجور ببینی تپلم اما چاق و ولو نیستم اما خب باردارشم میترکم.خدا کنه فعلا نشه تا تابس ...

انشالله هروقت دوست داشتی باردار بشی عزیزم..منم اگه باردار نبودم تا عید وزنمو کم میکنم چندتا کارم مثله گرفتن گواهی نامه دارم که باید انجام بدم حتما

انشالله هروقت دوست داشتی باردار بشی عزیزم..منم اگه باردار نبودم تا عید وزنمو کم میکنم چندتا کارم مثل ...

ای جانم ایشالا ک هنه کارهات راست وریست بشه بعدم یه نی نی خوشگل بغل بگیری.منم لیزر و پوست و وزنم و خونمون یه خوابه عوض کنیم بعد ایشالا سال بعد...

البته دیشب خوابیدم پیامتو ندیدم امروز صب خداااا روشکر پریود شدم انقد خوشحالم ک نگو🤭