2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره خفم میکنه

631 بازدید | 32 پست

بچم ۷ ماهشه جونم ب جونش بسته س  خیلی نق نقوه خیلی بد خوابه رو پا نمیخابه تاب خریدم تو تاب هرازگاهی میخابه تو ننوش نمیخابه خیلی سخت میخابه  منم دست تنهام شوهرم صب تا شب سرکاره مامانم پیشم نیس نمیدونم خوته رو تمیز کنم لباس بشورم ظرف بشورم غذا بپزم همش میگه بشین پیشم یا بغلم کن عصبانی میشم سرش داد میزنم یا حتی اون لحظه دلم میخاد بزنم ی حرفایی میزنم  وقتی نمیخابه بعدا بهش فک میکنم دیوونه میشم چیکار کنم  واقعا از عذاب وجدان دارم میمیرم احساس میکنم یکی پاشو گزاشته رو گلوم 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ هممون اینارو تجربه کردیم. ببرش دکتر شاید دل درد یا نفخ داره ک بد خوابه

هیچکدوم فقط اینقد ک من باهاش بودم باید کنارش باشم تابخابه یعنی اگ پاشه ببینه من سرجام نیستم کاملا بیدار میشه 

آخه بچه ۷ ماهه گناه داره... تو این دنیا چه میفهمه عاشقته و پناهش و یارش تویی... ت  نباشی هراسونه.... تو نباشی دلش برات تنگه... تو نباشی اون هیچ راهی نداره از عشقش و نیازش تو رو میخواد دلت میاد؟ 

گرچه همه ما همین کارا رو میکنیم 😁 من عذابت رو شدید تر کردم منم شرایطم مثل شماست

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

همه مامانا عصبانی میشن داد میزنن دعوا میکنن بعدشم عذاب وجدان میگیرن بچس  دیگه لذت الانشو ببر منم یه انقدی شو دارم وقتی گریه می‌کنه یجوری بغلش میکنم با لذت تمام. تمام وجودم ثبت می‌کنه لحظه به لحظشو چون می‌دونم زود میگذره البته منم عصبانی میشم دادم میزنم 🥲

منم تقریبا شرایط شما را داشتم. بچه را می گذاشتم داخل آغوشی و به کارهام می رسیدم، حتی پیاده روی می رفتم.

ولی کلا به خودت سخت نگیر، نیازی نیست دست تنها و با یک نوزاد، همیشه خونه تمیز و مرتب و غذا آماده باشه..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عادیه عزیزم ولی سعی کن آروم باشی چون اون بچس ومتوجه حرفایی که توعصبانیت میزنی نمیشه وفقط داره صدای بلندتومیشنوه واسترس میگیره پس بزاربچت بچگی کنه توام سعی کن بااین نق نقوبودنش دوسش داشته باشی وگرنه بچه اروم روهمه دوسش. دارن

بميرم منم امرز دخترم نميتونست آ بنويسه كلي سرش داد زدم بعد به مامانم گفتم اينقدر دعوام كرد گفت راضي نيستم ازت خدا كنه عاقل بشم تن بچم را نلرزونم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خوده منی  اما حق داریم والا سخته شرایطمون ربات که نیستیم  خدا ببخشه می‌دونه حرفایی که می ...

چقد بده ای شرایط الانم  ب زور خوابوندم افتادم ب جون خونه اما از عذاب وجدان نمیتونم کار کنم

هیچکدوم فقط اینقد ک من باهاش بودم باید کنارش باشم تابخابه یعنی اگ پاشه ببینه من سرجام نیستم کاملا بی ...

ای جان وابسته شده دیگه. 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋
منم تقریبا شرایط شما را داشتم. بچه را می گذاشتم داخل آغوشی و به کارهام می رسیدم، حتی پیاده روی می رف ...

نمیتونم اصلا وقتی تمیز نیس همه جا رو نگاه میکنم میبینم بهم ریختس عصبانی میشم