2777
2789
عنوان

تنهایی خرید کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 22 پست

من تنهایی خرید رفتم و خیلی راحت تره 

تنهایی کافه و سینما و بیمارستان و پارک  و... هم رفتم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
من حس بدی دارم موقعی که تنهایی خرید میکنم  همیشه هم گند میزنم

من حس خوبی داشتم تااینک بعدش پشیمون شدم لباسم پرز شد کفشام رو دوست نداشتم همه گفتن گرون خریدی قوری رو خودم بعدش پسند نکردم 😭البته همین جدیدن رفتم چند ماهی هست دیگ تصمیم گرفتم تنهایی نرم

زیر این استرس و اضطرابام دارم خفه میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنهایی خرید رفتم و خیلی راحت تره  تنهایی کافه و سینما و بیمارستان و پارک  و... هم رفتم

اره منم تنهایی خیلی کارا میکنم ولی خب تو خرید مانتو مرددم مخصوصا وقتی مامانم یه حس بد بهم میده

من حس خوبی داشتم تااینک بعدش پشیمون شدم لباسم پرز شد کفشام رو دوست نداشتم همه گفتن گرون خریدی قوری ر ...

نه اینجوری نگو 

دوباره خرید کردن رو برو فقط سعی کن از جاهایی که قبلا خرید کردی و راضی هستی یا دیگران تعریفش رو کردن بری