2777
2789

سلام دوستای گلم

من دو هفته پیش جنین 19 هفته رو سقط کردم.توی سونوی انومالی و اکوی قلب جنین مشکل قلبی تترالوژی فالوت نشون داد و مجوز سقط قانونی دادن. 

خیلی خیلی نگرانم برای بارداری بعدی 

کلی سختی کشیدم زایمان طبیعی کردم و بچه رو سقط کردم فقط به امید اینکه زودتر بتونم دوباره باردار شم.

ولی الان همش ترس دارم نکنه بعدی هم دوباره مشکل دار باشه. من یه بچه 10 ساله سالم دارم. 

ولی الان 37 سالمه و خیلی نگرانم. 

کسی اطلاع داره احتمال بروز مجدد این مشکل در بارداری های بعدی چقدره؟ 

کسی بچش رو بخاطر ناهنجاری سقط کرده؟ 

بعدش بچه سالم باردار شدید؟ 

خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارید بنویسید برام. خیلی نگرانم 

روحی و جسمی داغون شدم 😭😭😭😭😭

عزیزم نگران نباش شما یه بچه سالم دارین،

بخاطر سقط خیلی متاسفم

اما قرار نیس ک بارداری بعدیتن مشکل داشته باشه  جنین

اصلا به چیزای منفی فک نکن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا تا هفته ۱۹ طول کشید نمیشد زودتر بفهمن؟🤦🏻‍♀️اطلاعاتی ندارم گلم ولی اگ موضوع ژنتیکی نیس ربطی نداره ب بارداری بعدیت ایشالله بزودی خدا ی نی نی سالم بهت بده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم نگران نباش شما یه بچه سالم دارین، بخاطر سقط خیلی متاسفم اما قرار نیس ک بارداری بعدیتن مشکل د ...

ممنون عزیزم. التماس دعا 🙏🙏🙏خیلی نگران سنم هستم. آخه بچه قبلی رو 27 سالگی بدنیا آوردم. میترسم با افزایش سن ریسک ناهنجاری بالا رفته باشه. خیلی دعام کن دوست من. ممنون که جواب دادین 

وای چرا تا هفته ۱۹ طول کشید نمیشد زودتر بفهمن؟🤦🏻‍♀️اطلاعاتی ندارم گلم ولی اگ موضوع ژنتیکی نیس ربطی ...

ممنون عزیزم. ان شاالله 

نه زودتر نفهمیدن. توی سونو آزمایش‌های ان تی همه چیز نرمال بود. توی سونوی 18 هفته و 3 روز گفتن قلبش مشکل داره و نامه سقط دادن.مشکل ژنتیکی هم توی خانواده خودم و همسرم نداریم. فامیل هم نیستیم. نمیدونم چرا اینطوری شد. اگر بچه کوچیکتر بود بار روانی کمتری برام داشت تکون می‌خورد دیگه تو شکمم😭😭😭خیلی روحیمو باختم 

ممنون عزیزم. التماس دعا 🙏🙏🙏خیلی نگران سنم هستم. آخه بچه قبلی رو 27 سالگی بدنیا آوردم. میترسم با ا ...

ایشالله که زود باردار بشی و خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده

فقط فکرای منفی  نکن اصلا

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
ممنون عزیزم. ان شاالله  نه زودتر نفهمیدن. توی سونو آزمایش‌های ان تی همه چیز نرمال بود. توی سون ...

ای بابا منم از سونو ان تی ضربه خوردم سرویکسم کوتاه بود تشخیص ندادن یهو انومالی گفتن افتضاحه باید اضطراری عمل شی😑 اخی بمیرم برات خدا ب دلت صبر بده غصه نخور ربطی ب بارداری بعدیت نداره روحیتو حفظ کن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ای بابا منم از سونو ان تی ضربه خوردم سرویکسم کوتاه بود تشخیص ندادن یهو انومالی گفتن افتضاحه باید اضط ...

عزیزممم پس شما هم سابقه سقط اینجوری رو داشتین 😢😢الان باردارین؟ایشالا به سلامتی بغلش بگیرید😍

عزیزممم پس شما هم سابقه سقط اینجوری رو داشتین 😢😢الان باردارین؟ایشالا به سلامتی بغلش بگیرید😍

ن سقط نداشتم سر همین بارداریم اینجوری شد ک اگ عمل نمیشدم قطعا سقط بود. ممنون فداتشم ایشالله بزودی قسمت خودت🤍

ن سقط نداشتم سر همین بارداریم اینجوری شد ک اگ عمل نمیشدم قطعا سقط بود. ممنون فداتشم ایشالله بزودی قس ...

خدا را شکر که متوجه شدین و سرکلاژ کردین. 

ممنون عزیزم ان شاالله 🙏💖