2777
2789
عنوان

بی بندو باری خوابگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا دوست که اشکال نداره با هم دوس باشن. دیگه دلتنگی هست و تنهایی . اگه خلاف شرع انجام نمیدن و حد و ...

ن عزیز من اینطور ک نیس علنا  میگ رابطه جنسی داره و ماشالا ده بیستا هم باهاشن

میدونی شاید حس میکنن چون تو خوابگاهن آزادن هرکاری بخان میکنن جو خوابگاه برابعضیا انگار آزادی.همه نه بعضیا .ادمای خوب وسالمیم پیدامیشن

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  

هیچ کس از بی بند و باری خوشش نمیاد.ولی مهم تر از اون این هست که به جای تمرکز روی زندگی بقیه همون انرژی رو بذاریم و روی زندگی خودمون تمرکز کنیم.

اگر تفاوت های خودمون و بقیه رو بپذیریم راحت تر زندگی میکنیم عزیزم.

دوست شوهرم مجرده براش تعریف میکنه هفته ای ۲ ۳بار سر چهارراه یکی و سوار میکنه شب تا صبح میبره بدون هی ...

وضعیت خوابگاها همین شده عزیزم منم خوابگاه گرفتم و تازه دارم میفهمم  چ خبره  از خدا هم خواستم کمکم کنه هیچ وقت پامو کج ونذارم و نمیذارمم 

ن عزیز من اینطور ک نیس علنا  میگ رابطه جنسی داره و ماشالا ده بیستا هم باهاشن

مگه نمیگی خوابگاه. خوابگاه که دختر و پسر از هم جدان. جنس مخالفم که تو خوابگاه راه نمیدن.

این که حررررف میزنن ماشاالله حرف باد هواس. هزار تا دروغ میشه گفت. 

مگه نمیگی خوابگاه. خوابگاه که دختر و پسر از هم جدان. جنس مخالفم که تو خوابگاه راه نمیدن. این که حرر ...

وقتی با موبایل صحبت میکنن چی؟ صداها ب گوش میرسه حرفا شنیده میشه .... بازم میخوای بگی حرفه؟

احساس میکنم انقد مشکلات خودم مهمن  که دیگربه اینطور چیزا فک نمیکم

همه تو زندگیشون مشکل دارن عزیزم کسی بی مشکل نیس   مشکلات ک هستن ولی ی سری چیزا هم ممکنه مشکلات جزعی بشن تو زندگیت هر فردی متفاوته

وقتی با موبایل صحبت میکنن چی؟ صداها ب گوش میرسه حرفا شنیده میشه .... بازم میخوای بگی حرفه؟

هر وقت اینکار رو کرد حتمااااا اتاق رو ترک کن. وقتی متوجه مطرود شدنشون بشن کم کم تلفناشون کم میشه و کمتر از این مورد حرف میزنن.