2777
2789
عنوان

مش مو هامو خراب کردم راهی داره

106 بازدید | 9 پست

ا ماه پیش کلی پول دادم و موهامو مش کردم بعد من سفیدی زیاد دارم از آرایشگره که پرسیدم گفت وقتی سفیدیات دراومد همون ۲ صفر پنج و بزار رو ریشه هات گفتم چطوری گفت لای موهات با سفره یکبار مصرف جلوی پخش رنگ و بگیر.منم همین کار و کردم اما دیدم پخش شد.سریع رفتم شستم با آب اما الان مشام تیره شده چکار کنم خیلی ناراحتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با قلم موی باریک جوریکه فقط روی سفیداتو رنگ‌ بزنی که رنگ یخش نشه به سمت مش ها و نیاز به سفره و اینا نبود

اه منم مشکل سفیدی دارم یکماه یه بار باید کاسه رنگ دستم باشع الانم دوماهه رنگ نکردم میخام سفیدام کامل دربیاد که یه دست سفید بشه خسته شدم از بس رنگ‌کردم

باید با قلم موی باریک جوریکه فقط روی سفیداتو رنگ‌ بزنی که رنگ یخش نشه به سمت مش ها و نیاز به سفره و ...

منم با قلم نوی باریک این کارو کردم اما پخش شد بنظرت با شامپو بشورم بهتر میشه؟؟