2777
2789
عنوان

خانمهای خوش سلیقه بنظرتون کدوم مدل شینیون قشنگتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 38 پست

تو این سبک خودم خیلی دوست دارم فقط بالاتر گفتم یکم سخته

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو ببین چه دلبر و نازه 

یادم رفت ی موضوع مهم من هم لاغرم هم صورتم خیلی ریز هست مدل موی خیلی جمع و بالا بهم اصلا نمیاد چون خیلی دیگه صورتم کوچولو میشه تازه پیشونیم هم بلنده

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
اگ میخای خیلی هم ساده نباشه نهایت یه ریسه بزن کنار موهات .   و دم اسبی هم ساده و شیک

مدلهای دم اسبی واقعا قشنگه ولی زیر شال بهم می‌ریزه موهای منم زود گره میخوره متاسفانه

یادم رفت ی موضوع مهم من هم لاغرم هم صورتم خیلی ریز هست مدل موی خیلی جمع و بالا بهم اصلا نمیاد چون خی ...

خود ارایشگر میدونه . یکم موهاتو پوش میده ک خیلی نخابه رو سرت و میتونی سوسکی بندازی 

سوسکی ب همه جور چهره ای میاد ‌ 

انشالا ک مراسمی میری بهت خیلی خوش بگذره 

ولی سعی کن شینیون شلوغ انتخاب نکنی اینایی ک عکساشو گذاشتی همه فوق العاده قدیمین . و اینم بگم شما ک میگی صورتت ریزه و لاغری . اگرموهات رو شینیون حجیم کنن. سرت نسبت ب بدنت گنده تر بنظر میرسه و زشت میشی ‌

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
خود ارایشگر میدونه . یکم موهاتو پوش میده ک خیلی نخابه رو سرت و میتونی سوسکی بندازی  سوسکی ب هم ...

بله می‌دونم برای همین هم گفتم بیشتر نه رو دوست دارم چون ساده تر بود و خطی هم توش نیست و اینکه میخوام برم شهرستان آرایشگاه و نمی‌دونم کارشون چطوره برای همین میخوام خودم مدل ببرم وگرنه میدونستم کارشون خوبه میذاشتم به عهده خودشون کلا فقط میگفتم چ سبکی میخوام

بله می‌دونم برای همین هم گفتم بیشتر نه رو دوست دارم چون ساده تر بود و خطی هم توش نیست و اینکه میخوام ...

از اونجایی ک ارایشگرت اشنا نیست . پس بهتره ک بگی یه گوجه ساده واست بزنه . با همین سوسکی . یا اگ‌میخای خیلی ساده نباشی . جلو موهاتو خامه کنه . ولی اصلا شینیونتو اب و تاب دار انتخاب نکن ک ممکنه خودتو ببینی شوکه شی😂😂

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
از اونجایی ک ارایشگرت اشنا نیست . پس بهتره ک بگی یه گوجه ساده واست بزنه . با همین سوسکی . یا اگ‌میخا ...

دقیقا از همین میترسم و متاسفانه برام هم مهم هست ک شیک و سنگین باشم تو مراسم