نظر خودم روی ۱_۲_۷_۹ بیشتر هست ولی نمیدونم کدوم بهتره موهام بلنده و پایینش مش داره و رنگش هم میخوام شن و ماسه ای کنم با این توصیفات بهترین کدومه؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
خیلی شلوغه و از مد افتاده .. کارهای ساده تر و قشنگ تر هم هست
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
دوستان میشه مدلهایی ک از نظر شما شیک هست رو بذارید
من میدونم مدل موی باز الان قشنگ تره ولی چون ی پسر کوچولو دارم و مراسم هم طوری هست باید حتما شال سرم کنم متاسفانه با موی باز یکم سخته و زیر شال همش خراب میشه