2777
2789
عنوان

مامانای باردار لطفا راهنمایی کمک

293 بازدید | 58 پست

۱۰ هفته ام زیر دلم سمت چپ درد میکنه .

ی مقدار میزنه کمرم گاهی اوقات .

خانم های باردار بیاید تاپیک و کمک کنید لطفا واینکه باهم درتعامل باشیم برا سوالامو ن.

برای نی نی های توی دل ماماناشون دعا کنین

یارب نظر تو بر نگردد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ۲۰هفته علائمی نداشتم ولی بنظرم عادیه چون خیلیا اینجا اینطورین میگن طبیعی هستش

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
من هنوز اطلاعات زیادی ندارم هفته های اول زیر دلم سمت راست خیلی کم گاهی یکبار در روز درد میکرد ولی ب ...

عزیزم شما رفتی واس سونو قلب؟

ما متغیری از احوالات نامتغیریم...

درد سمت چپ رو منم داشتم 

ولی نمیدونم این که به کمر میره درد ، نرماله یا نه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

معمولا بخاطر بزرگ شدن رحمه ولی اگ درد خیلی شدیده و علایم دیگ هم داری ی سر برو دکتر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اگه لکه بینی ندازی طبیعی من بشدت الان گلو درد و بدن درد دارم نمیدونم چیکار کنم ۱۴هفته ام😢😢

سرماخوردی جلوشو بگیر تا شدیدتر نشده اون ب بچه ربطی نداره

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
عزیزم شما رفتی واس سونو قلب؟

دو هفته پیش دکترم نوشته بود واسم رفتم ولی زود بود شش هفته بودم دیگه کم کم باید برم میترسم بازم زود باشه نه هفته میرم انشالله

واسه سلامتی تو راهیم صلوات بفرست🥰❤