2777
2789
عنوان

مامانای باردار لطفا راهنمایی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 58 پست
بسلامتی عزیزم یعنی فقط ی ماه شیاف استفاده کردی؟ منم دکتر گفت واژینال بذار تاثیرش بیشتره ولی میترسم ...

اره از عمل یک ماه هرشب. اخه لک و انقباض نداشتم ولی هفته ۲۳ ۲۴ یکم زیر شکمم تیر میکشد دکتر ایزوپرین داد ک روزی دوبار میخورم. نترس واژینال بهتره ولی اگ اذیتی میتونی نشیمنگاه استفاده کنی. اپلیکاتور برا پماد و عفونت میگی؟ من دارم استفاده میکنم اندازه دو بند انگشت وارد بشه کافیه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اره از عمل یک ماه هرشب. اخه لک و انقباض نداشتم ولی هفته ۲۳ ۲۴ یکم زیر شکمم تیر میکشد دکتر ایزوپرین د ...

منم لک و انقباص ندارم روزی دوتا شیاف دارم

میترسم اپلیکاتور بخوره ب دوخت سرکلاژ🤕

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لک و انقباص ندارم روزی دوتا شیاف دارم میترسم اپلیکاتور بخوره ب دوخت سرکلاژ🤕

برخورد نمیکنه اگ دو بند انگشت وارد کنی. شما عفونت داری؟ خسته شدم از شرش خلاص نمیشم چن روز خوبه باز برمیگرده از اپلیکاتور هم متنفررررمممم😣

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برخورد نمیکنه اگ دو بند انگشت وارد کنی. شما عفونت داری؟ خسته شدم از شرش خلاص نمیشم چن روز خوبه باز ب ...

من تقریبا تا اخرش میبردم داخل😱 نه عفونت ندارم

من تقریبا تا اخرش میبردم داخل😱 نه عفونت ندارم

😐اون واقعا زیاد بود عب نداره نخ سرکلاژ خیلی ضخیمه چیزی نشده ازاین ب بعد فقط دو بند انگشت. پس چرا اپلیکاتور میزنی؟ 😐😐 شیافت مگ جامد نیس؟ 

😐اون واقعا زیاد بود عب نداره نخ سرکلاژ خیلی ضخیمه چیزی نشده ازاین ب بعد فقط دو بند انگشت. پس چرا اپ ...

چرا با دست سختمه بذارم میذارم سر اپلیکاتور با اون میذارم

چرا با دست سختمه بذارم میذارم سر اپلیکاتور با اون میذارم

نکن خواهر چ کاریه اخه🤦🏻‍♀️😂شیاف اصلا لازم نیس تا اخر بره همون دم راهم باشه ذوب میشه میره بالا قبل خواب بذار تا بعدش پا نشی

عزیزم من دقیقا همین حالتو دارم ،سمت چپ و گاهی راست تیر میکشه، میخام پاشم بشینم کمرمم خفیف و شدید درد میگیره ، بماند تهوع و رفلاکس و معده و دل و روده ام هم داغونه، دکترم گفت رحم داره جا باز میکنه کاملا طبیعیه فقط دردات باید کوتاه کوتاه باشی ‌درحد چند ثانیه بعد ول کنه اگه طولانی شد باید بری دکتر

☹️ ذوب شه میریزه بیرون که😫

نمیریزه شیافو میذاری خودش ی مقدار بالا میره فقط بعدش نباید تحرک داشته باشی همین

نمیریزه شیافو میذاری خودش ی مقدار بالا میره فقط بعدش نباید تحرک داشته باشی همین

حالا طوری شده یعنی؟🥺

البته ی هفته ای هست با دستم میذارم همون جلوها

ولی اذیت میشم میخواستم بازم اپلیکاتور امتحان کنم🤕

حالا طوری شده یعنی؟🥺 البته ی هفته ای هست با دستم میذارم همون جلوها ولی اذیت میشم میخواستم بازم اپ ...

وقتی مشکلی پیش نیومده ینی ن طوری نشده. حالا با اپلیکاتورم میذاری تا اخر نفرس همون دم راه ولش کن تا اخر خوب نیس