2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین حالم بده

185 بازدید | 10 پست

امروز اولین بارم بود انقد زیاد پیاده روی کردم اونم تند هم صبح پیاده روی کردم هم بعدازظهر دوبار شکمم اولین بار خالی بود البته خالی هم نبود قهوه خوردم بعدش خیلیی کم غذا خوردم بعد یک ساعت  دوباره پیاده روی شکمو حبس کرده بودم داخل الان شکمم خیلی درد میکنه بنظرتون چربی ها دارن آب میشن سوخت و ساز انجام شد اینجوریه یا نه اشتباهه مشکل کجاست میشه راهنماییم کنید 😢

با شکم خالی و پر پیاده روی نرو حتما یکساعت قبل پیاده روی یه چیز سبک بخور...چون اولین بارته درد مبکنه کم کم عادت میکنی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین اینکه سنگ بزرگ نشانه نزدن 

خوبه اراده کردی اپا نه اینقد فشار بعد وسطش خسته میشی 

ی برنامه کالری شمار مثل مانکن نصب کالری شماری کن روزی نیم ساعت پیاده روی تند بدون توقف ظرف ۶ ماه نتیجشو میبینی ... البته تو کالری شمارت ورزشت وثبت نکن چون گول میخوری

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
اولین اینکه سنگ بزرگ نشانه نزدن  خوبه اراده کردی اپا نه اینقد فشار بعد وسطش خسته میشی  ی ...

دارم کرفس دارم برام زده ۵۰دقیقه اما خب به خودم فشار آوردم اونم دوبار بدنم عادت نداشت انگاری اولین بارم بود انقد. زیاد حالا اگه بخوام روزی چهل دقیقه پیاده روی کنم رژیم داشته باشم تو یک ماه چقد کم میکنم بنظرت ۷۵کیلو هستم قدم ۱۶۴

حبس کردن شکم باعث این میشه منم اینطوری شده بودم تو باشگاه مربی ایروبیک میگفت این کارو کنید موقع تمرینای دراز کشیده امون شکم حبس میکردیم اوایل میومدم خونه نمیتونستم خم و راست شم از درد عضلات شکمم

ربطی به تغذیه نداره