2777
2789
عنوان

امتحان پیام نور

1264 بازدید | 16 پست

روانشانسی ام ...بهتره کتابو بخونم یا نمونه سوالات سالای قبل؟

این نمونه سوالات همش پولیه یا سایتی هس رایگان با جواب بزاره؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رایگانم هست نمونه سوال بخون اگه درحد پاسی میخوای

ممکنه لینک یا اسم سایتو بگین...من کلاس نرفتم از اول ترم مشکلی پیش نمیاد؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خب دیگه بستگی به وضعیت شما داره

اگه شب امتحانی هستی پس دیگه فرصت کتاب خوندن نیس،همون حل نمونه سوالات پر تکرار بهتره

اگرم که وقت دارید اول کتاب رو به دقت مطالعه و جمع بندی کن بعدشم نمونه سوالات حل کنید

در مورد پیدا کردن نمونه سوالات هم میتونید گوگل سرچ بزنید میاره

والله من همیشه کتاب راهنما میخریدم اونومیخوندم نمره هامم همیشه بالالود

چ کتابی هست ممکنه دقیقتر بگین.ممنون

ممکنه لینک یا اسم سایتو بگین...من کلاس نرفتم از اول ترم مشکلی پیش نمیاد؟

لینک یا سایت ندارم ولی اصولا تو گروهای دانشگاهی رد و بدل میشن به آسونی

نه اصلا اشکالی نداره مگه اینکه خود استاد حضوری اجبار کنه

و اگه بری خب از میانترماهم خبر داری

بعضی از استادا نمره میانترم رو براساس حضور دانشجو توی کلاس میدن

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت🌱
خب دیگه بستگی به وضعیت شما داره اگه شب امتحانی هستی پس دیگه فرصت کتاب خوندن نیس،همون حل نمونه سوالا ...

چندتا سایت بود ولی همش پولی میخوام بدونم چ سایتی رایگان هست...یا اگه نیست از کدوم سایت بگیرم بهتره؟

جزوه و نمونه سوال

آیدی ی کانالم میدم ک من اغلب نمونه سوالارو از اونجا برمیدارم

https://t.me/Payamnoria

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
لینک یا سایت ندارم ولی اصولا تو گروهای دانشگاهی رد و بدل میشن به آسونی نه اصلا اشکالی نداره مگه این ...

ممنون

واینکه مثل دانشگاه دولتی مدیرگروه دارم که بتونم باهاش در تماس باشم برا اینکه بدونم استاد واحدایی ک برداشتم حضوری اجبار داره با نه؟

جزوه و نمونه سوال آیدی ی کانالم میدم ک من اغلب نمونه سوالارو از اونجا برمیدارم https://t.me/Payamn ...

خیلی لطف کردی

چ کتابی هست ممکنه دقیقتر بگین.ممنون

تمام کتابا یه دونا راهنما هم دارن که میشه گفت خلاصه همون کتابای اصلیه انتشارات مختلف هست مثل راه..گنجینا..و من اونارومیخوندم ..

مثلا بجای روانشناسی عمومی راهنمای روانشناسی عمومی رو میخوندم..

تمام درسا باتمام نکات رو جمع وجور تر میگه کلی هگ توش سوال داره 

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

تمام کتابا یه دونا راهنما هم دارن که میشه گفت خلاصه همون کتابای اصلیه انتشارات مختلف هست مثل راه..گن ...

اها متوجه شدم..خیلی ریاد ممنون

ممنون واینکه مثل دانشگاه دولتی مدیرگروه دارم که بتونم باهاش در تماس باشم برا اینکه بدونم استاد واحد ...

خب باید پیگیری کنی گروهای درسیتو پیدا کنی توی اونا خودشون میگن،البته اگه اون درس مجازی باشه

درسای حضوری سرکلاس تاریخ میانترم مشخص میشه

و اگه نرفتی و میخوای خبردار بشی به خود استادات پیام بده

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت🌱