2777
2789
عنوان

توهقدم شوهرم بلاکم کرده

1031 بازدید | 52 پست

سلام من برج 3 ازدواج کردم خانواده شوهرم تو روستا زندگی میکنن و همسرم اینجا خونه داشته اجاره و از وقتی ازدواج کردیم میاد خونه ما. واینو بگم تو رابطه جنسی فکرکنم واژینیسموس فکرکنم داشته باشم و بعد 5 6 ماه دیشب هرکار کرد نتونستم و عصر بهش زنگ زدم گفتم کی میای گفت یکساعت دیگه آخر گفتم معلوم نیست کجا میری با زن مسری نمیری امشب زنگ زدم گفت نمیام خونه رفت جای دوستاش بعدم گفت زنگ نزد بلاکت میکنم یا گوشی وخاموش میکنم منم گفتم امشب فکراتو بکن یا فردا اومدی باید خطتو عوض کنی دور رفیقاتو خط بکشی یا هیچی گفت باشه فکرامو میکنم بهت خبر میدم دفعه اوله اینجوری رفتار میکنه واقعاچرا اینجوری رفتار کرد

لطفابرای زندگیم دعاکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم رفیق باز مرد زندگی نمیشه

البته اگ رفیقاشو ول نکنه 

یا جمع هاشوت متاهلی باشه 

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

دیدی که با زن میره😐🤌

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بزار بلاکت کنه نه دنبالش برو نه از طریقی بهش پیام و زنگ نزن 

هر وقت برات له له زد حرفاتو خوب بهش بگو رفیق بازی چیه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

با زن چی؟ 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜