پیرهن_چارخونه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 967 عنوان هرکی اومد انشاءالله حاجت رواییش🌱👀 86 بازدید | 14 پست سلام دوستان ♥شهادت حضرت معصومه رو تسلیت میگم.لطفا نفری پنج تا کوثر بخونید هدیه کنید به حضرت معصومه (س)🕊💚اگه خوندین بگین منم براتون بخونم. آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌 1401/08/14 | 17:52 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34795 چشم خواهر اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
پیرهن_چارخونه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 967 چشم خواهر مممنونم عزیزم دعام کن منم برات میخونم انشاءالله حاجت روا بشین 🕊 آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34795 مممنونم عزیزم دعام کن منم برات میخونم انشاءالله حاجت روا بشین 🕊 ان شاالله خواهر اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
eshghepastil عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2326 چشم الان میخونم..میشه هر کی این پست رو دید واسه سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج و واسه اینک جواب آزمایش مامانم خوب باشه صلوات بفرسته ؟؟ میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
پیرهن_چارخونه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 967 من خوندم مرسی عزیزدلم انشاءالله حاجتتو از حضرت معصومه س بگیری💗 آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌
پیرهن_چارخونه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 967 چشم الان میخونم..میشه هر کی این پست رو دید واسه سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج و واسه ... خیلی ممنونم گلم🌷حتما میخونم انشاءالله مادرتون همیشه سلامت باشن آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌
جوجه_آقایی عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 522 خوندم،لطفا برای شفای منم دعا کنید😢 میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔
ayhafa عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 336 خوندم منم عزیزم ایشالا حاجت روا شی برای منم دعا کنید❤️ خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
مهرآیین_تقوی عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 26520 تلاوت شد لطفا برای ازدواج و خوشبختی مریم و فریبا دعا کنین
پیرهن_چارخونه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 967 خوندم،لطفا برای شفای منم دعا کنید😢 مرسی مهربون حتما عزیزم انشاءالله شفا پیدا کنین 🌱 آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌
پیرهن_چارخونه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 967 خوندم منم عزیزم ایشالا حاجت روا شی برای منم دعا کنید❤️ حتما عزیزم💞انشاءالله هرچی تو دلته برآورده شه گلم آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌
پیرهن_چارخونه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 967 تلاوت شد لطفا برای ازدواج و خوشبختی مریم و فریبا دعا کنین انشاءالله یه بخت خوب نصیب هردوتاشون بشه چشم حتما عزیزم آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌
dokhtarefarvardiniii عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2999 https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9629708&slug=ختم-۵۰۰۰-سوره-کوثر-هدیه-به-شهدای-گمنام&postId=257975029 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱