2777
2789

سلام دوستان ♥

شهادت حضرت معصومه رو تسلیت میگم.

لطفا نفری پنج تا کوثر بخونید هدیه کنید به حضرت معصومه (س)🕊💚

اگه خوندین بگین منم براتون بخونم.

آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌

چشم خواهر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم خواهر

مممنونم عزیزم دعام کن منم برات میخونم انشاءالله حاجت روا بشین 🕊

آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌
مممنونم عزیزم دعام کن منم برات میخونم انشاءالله حاجت روا بشین 🕊

ان شاالله خواهر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چشم الان میخونم..میشه هر کی این پست رو دید واسه سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج  و واسه اینک جواب آزمایش مامانم خوب باشه صلوات بفرسته ؟؟

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
من خوندم    

مرسی عزیزدلم انشاءالله حاجتتو از حضرت معصومه س بگیری💗

چشم الان میخونم..میشه هر کی این پست رو دید واسه سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج  و واسه ...

خیلی ممنونم گلم🌷

حتما میخونم انشاءالله مادرتون همیشه سلامت باشن

خوندم،لطفا برای شفای منم دعا کنید😢

مرسی مهربون 

حتما عزیزم انشاءالله شفا پیدا کنین 🌱

خوندم منم عزیزم ایشالا حاجت روا شی برای منم دعا کنید❤️

حتما عزیزم💞

انشاءالله هرچی تو دلته برآورده شه گلم 

تلاوت شد  لطفا برای ازدواج و خوشبختی مریم و فریبا دعا کنین

انشاءالله یه بخت خوب نصیب هردوتاشون بشه چشم حتما عزیزم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9629708&slug=ختم-۵۰۰۰-سوره-کوثر-هدیه-به-شهدای-گمنام&postId=257975029

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱