2777
2789

یه ذره تو غذاش اگه هویج یا سیب زمینی و... میکس نشده باشه و بره دهنش انقد عق میزنه تا بالا میاره

غذاش سفت باشه نمیخوره

مثلا سیب رنده کنم بدم بهش عق میزنه و‌بالا میاره، نمیخوره آبشو میگیرم میدم بهش میخوره

چیکارش کنم؟؟ تجربه ای در این زمینه دارین؟

هنوز دندون هم درنیاورده

خوبه خودت داری میگی دندون درنیاورده 🤦🏻‍♀️

همونم غنیمته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تاکی باید میکس کنم

تا وقتی که میلش بکشه

به بچه ت فشار نیار که همونم نخوره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
هیچی دندون درنیورده ؟ درجه میکس رو کم کم ،کمش کن  یهو از آب ب غذای درشت تغییر نده

نه جای دندونش سفید شده ولی هنوز درنیومده

غذاش ابکیه یه لحظه تو دهنش اندازه لپه مثلا هویج بره دهنش انقد عق میزنه تا بالامیاره

هرکارکردم فایده نداره دیگه نمیدونم چیکارش کنم

عزیزم بچه ها همشون همین جوری هستن غذای سفره یکسال ب بالا اونم واس بچه ای ک حداقل6تادندون داشته باشه نداشته باشه همون غذا باید میکس ش

سن ده ماهگی غذای کاملا میکس شده بدون ذره ای غذای جامد

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

ريز ريز غذا رو ببر به سمت سفت شدن 

مثلا اگه امروز تو سوپش يك ليوان آب ،فردا از اون يك ليوان دو تا قاشق بردار و همونطور ميكس كن و كم كم غذا رو سفت كن تا بلعش قدرت پيدا كنه 

برا دندون هم ى ويتامين دى ده هزار سوراخ كن بچكون تو دهنش ،

کم کم سفت کن. پوره با آب میوه یا شیر مخلوط کن  بده هر چند روز مقدار آب میوه یا شیر وو کم کن بعد سیب زمینی له کن با کره توپی کوچولو درست کن بازی بازی بده بهش یا بزار جلوش خودش برداره