من تا قبل آبان ۴۰۳ یه دونه دندون خراب داشتم ولی آبان ماه سر یه اتفاقی استرس شدیدی داشتم و همین باعث میشد اسید معده ام بزنه بالا نزدیک دوماه با اسید معده درگیر بودم تا خوب این اسید کوفتی سه تا دیگ از دندون های آسیاب مو خراب کرد ک باید عصب کشی بشن دندون پزشکان هم برای یه عصب کشی و و پر کردن خیلی پول میگیرن واقعا در اون حد خانواده ام ندارن و شرایط مالیم مون فقط در حد سیر کردن شکم مون هس خداروشکر من کاری به زیبایی دندونام ندارم فقط تحمل دردشو ندارم دقیقا یکی بالا سمت راست خرابه یکی هم روبه روش ولی فک پایین هس برا سمت چپ قسمت دهانمم اینجوری نمیتونم درست غذا بخورم بعد غذا یه درد شدیدی میگیره موقع غذا خوردن مثل پیرزنا با دندونای جلوم غذا یا چیزی رو میجویم خیلی اذیت یه مدت هم شدید درد میکرد کل دندونام باهم ک با خوردن ۱۰ آموکسی ۵۰۰ و مترونیدازول ۲۵۰ بهتر الانم حدود ۵ روزه یه آبسه کنار یکی از دندونام در اومده وقتی چیزی میخورم درد میگرد دندون بالام سمت چپ هم درد گرفته از امشب ک یکم اسپری لیدوکائین زدم یکم آروم شد جایی تو مشهد نمیشناسین ک کمتر پول بگیرن اذیتم نکنن خیریه ای چیزی کلینیکی خواهش میکنم بگید دارم رنج میکشم