2777
2789
عنوان

چه موقع بی بی چک بزنم یا آزمایش برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9302 بازدید | 41 پست
فدات شم عزیزدلم همچنین گل نازم ان شاءالله که تو هم بارداری نه ماه دومم بود گلم خیلی ها همون ماه اول ...

خواهر مهربونم عزیزززززم چقد شما انرژی مثبتی و حالمو خوب کردین گلم

بله فولیک و ویتامین وقرص جوشان میخورم

خواهر جون من خیلی ذوق بچه دارم دعا کن واسم

خدا نی نی مو سالم بیاره تو بغلم😍🤲🏻
فدات شم عزیزدلم همچنین گل نازم ان شاءالله که تو هم بارداری نه ماه دومم بود گلم خیلی ها همون ماه اول ...

گلم من ۳۰ پریود شدم و سه چهار روز بعدش خوب شدم و اقدام کردم

چند روز بعد اولین نزدیکی ترشح داشتم و الانم یکی دوروزه خیلی دل درد دارم و سینه درد دارم

بنظرت باردارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا شرمنده انقد سوال میپرسم 

چکار کنم استرس دازم و کنجکاوم

خواهر مهربونم عزیزززززم چقد شما انرژی مثبتی و حالمو خوب کردین گلم بله فولیک و ویتامین وقرص جوشان می ...

فدات شم قشنگم ان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه عزیزدلم 

ان شاءالله که کوچولوت اومده باشه تو دلت 😍😍😍 فهمیدی بارداری قرص جوشان رو نخور دیگه بجاش پرتقال و لیمو شیرین اینا بخور ولی فولیک اسید و ویتامین دی رو ترک نکن به امید خدا که بارداری 

خیلی قشنگه حس داشتن یه کوچولو تو دلت البته حسش نمیکنی ها تا وقتی لگد نزنه فقط خوبه داشتن وجودش من رفتم سنو ان تی وقتی اونجا دیدم دست و پاهای کوچولوشو تند تد تکون میده از اون روز دارم حسش میکنم وگرنه هنوز برای لگد زدن زوده 🥹 خیبی دوست دارم تکوناشم زودتر حس کنم جفتم قدامیه فک کنم من دیرتر به خاطر جفتم حسش کنم اما سالم باشه کافیه دلم به همین خوشه . ان شاءالله به زوذی این حس ها رو تجربه کنی ان شاءالله که مامان شدی عزیزدلم 😍😍😍

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
فدات شم قشنگم ان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه عزیزدلم  ان شاءالله که کوچولوت اومده باشه تو د ...

قربونت برم ک با حرفات ارومم میکنی

بخدا اشک تو چشام جمع شد اینا رو کفتی اصلا یجوری شدم الهی که خیرشو ببینی الهی که صحیح و سالم ب دنیا بیاد گلم 

واسه منم دعا کن هرچی زودتر این حس خوب رو تجربه کنم من عاشق بچم

ممنونم ک انقد وقت گذاشتی و باهام حرف زدی نازگل خانوم

گلم من ۳۰ پریود شدم و سه چهار روز بعدش خوب شدم و اقدام کردم چند روز بعد اولین نزدیکی ترشح داشتم و ا ...

اون ترشح برای تخمک گذاریت بوده گلم تخمک گذاریت شروع شده خوبه که تو تخمک گذاری هم اقدام داشتی .امکانش هست گلم چون منم از ده روز قبلش دل درد داشتم کشاله ی رانمم تیر میکشید البته برای هرکسی علائم یه جوریه 

فدات شم قشنگم ان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه عزیزدلم  ان شاءالله که کوچولوت اومده باشه تو د ...

مرسی ک انقد خوبی ابجی

بخدا شرمنده انقد سوال میپرسم  چکار کنم استرس دازم و کنجکاوم

دشمنت شرمنده باشه گلم هر سوالی داشتی ازم بپرس طبق تجربیاتم بهت پاسخ میدم عزیزدلم استرس رو از خودت دور کن خوب نیست زود زود تنفس عمیق بکش تا استرس رو از خودت دور کنی اره ادم کنجکاو میشه 🥰 من همش خواب میدیدم باردارم 

دشمنت شرمنده باشه گلم هر سوالی داشتی ازم بپرس طبق تجربیاتم بهت پاسخ میدم عزیزدلم استرس رو از خودت دو ...

ای جانم منم دقیقا همینجوریم هی خواب میبینم 

خودمو مثل مامانای باردار تصور میکنم

عزیزم بهت درخواست دادم که گمت نکنم و انشالله اگ باردار بودم بیام و بهت بگم 😍😍😍😍😍

قربونت برم ک با حرفات ارومم میکنی بخدا اشک تو چشام جمع شد اینا رو کفتی اصلا یجوری شدم الهی که خیرشو ...

خدا نکنه قشنگم . خدا رو شکر که حرفام باعث آرامش و دلگرمیت شده عزیزدلم فدات بشم من مهربونم که واسه کوچولوی من دعا کردی الهی که خیلی زود خبر خوش بارداریتو بهم بده ان شاءالله نی نیت اومده باشه تو دلت 😍😍😍 و این حس خوب رو تجربه کنی 

خواهش میکنم عزیزدلم هرکاری داشتی به خودم بگو در خدمتم قشنگم ♥️♥️♥️🌹🌹💋💋💋

ای جانم منم دقیقا همینجوریم هی خواب میبینم  خودمو مثل مامانای باردار تصور میکنم عزیزم بهت درخ ...

من اون روزی که بی بی امتحان کردم خواب دیدم باردارم . ان شاءالله که خواب تو هم حقیقت پیدا کنه مثل من 

باشه قشنگم مرسی که درخواست دادی الان قبول میکنم ان شاءالله زوذی خبر خوب بارداریتو بهم بدی و خوشحالم کنی 😍😍😍

خدا نکنه قشنگم . خدا رو شکر که حرفام باعث آرامش و دلگرمیت شده عزیزدلم فدات بشم من مهربونم که واسه کو ...

بعد این همه وقت اولین کسی هستی ک اخلاقت مثل خودمه و درک میکنی فدای خودت و فندق نازت

الهی به همین روزای عزیز سالم بغل بگیریش

منم یاد کن و دعاکن دوهفته دیگه خبر بارداریمو بدم

خوشحالم از اشنایی با همچین گل نازی😍😍😍😍😍

فدات شم خوبی از خودته آبجی قشنگم مرسی از مهربونی و روح زیبایی که داری

ابجی قشنگم؟

امروز طهر نزدیکی داشتم بعد بیس دقیقه از جام بلند شدم و یسری کار و بار داشتم رفتم دستشویی اما احساس کردم خیلی ازش اومد بیرون

طوری نیس؟؟؟

ببخشید واضح گفتم