2777
2789
عنوان

چه موقع بی بی چک بزنم یا آزمایش برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9301 بازدید | 41 پست
بعد این همه وقت اولین کسی هستی ک اخلاقت مثل خودمه و درک میکنی فدای خودت و فندق نازت الهی به همین رو ...

خدا نکنه قشنگم من فدات اره اخلاق تو هم شبیه منه فدات شم 😍😍

فدای قلب مهربونت بشم که برای کوچولوی من دعا میکنی منم هر روز برات دعا میکنم که دو هفته ی دیگه خبر خوش بارداریتو بهم بدی😍😍😍

من بیشتر خوشحال شدم گل قشنگ و مهربونم 💋🌹♥️

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابجی قشنگم؟ امروز طهر نزدیکی داشتم بعد بیس دقیقه از جام بلند شدم و یسری کار و بار داشتم رفتم دستشوی ...

اختیار داری عزیزدلم . نه هیچ اشکالی نداره اون اضافه ست میاد بیرون بعد بیست دقیقه حتما خودت رو بشور عفونت نگیری چون اسپرم فوری خودش رو به دیواره ی رحم میرسونه یک شب در میان اقدام داشته باش و بعد بیست دقیقه خودت رو بشور بیشتر سعی کن شبا اقدام کنی که بعد قشنگ استراحت کنی اگه از تخمک گذاریت هم گذشته دیگه کافیه اقدامت چون چهار بار کافیه به فاصله ی یک شب در میان بزار اسپرم همسرت ضعیف نشه 

اختیار داری عزیزدلم . نه هیچ اشکالی نداره اون اضافه ست میاد بیرون بعد بیست دقیقه حتما خودت رو بشور ع ...

وای خدایا فدات بشم چقد خوشحالم همچین دوستی پیدا کردم دوستت دارم خواهر جونی

انقد خوشحالم ک تمام سوالامو ازت میپرسم و با خوبی جوابمو میدی

مرسی ک هستی خواهر جون😍😍😍😍😍

خدا نی نی مو سالم بیاره تو بغلم😍🤲🏻
وای خدایا فدات بشم چقد خوشحالم همچین دوستی پیدا کردم دوستت دارم خواهر جونی انقد خوشحالم ک تمام سوال ...

خدا نکنه قشنگم من فدات بشم من بیشتر خوشحال شدم مهربونم من بیشتر دوست دارم آبجی قشنگم 

فدات شم هر سوالی داشتی میتونی ازم بپرسی قشنگم با جون و دل جواب میدم اونایی رو که بلد بودم و طبق تجربه م عزیزدلم 🌹♥️😍💋

خدا نکنه قشنگم من فدات بشم من بیشتر خوشحال شدم مهربونم من بیشتر دوست دارم آبجی قشنگم  فدات شم ...

فدای تو و مهربونیات اجی جونم 

خیلی مراقب خودت و نی نی باش 

چشم هر سوالی ک داشتم بی برو برگشت میام سراغ خودت گلم😍😍😍😍😍😍

فدای تو و مهربونیات اجی جونم  خیلی مراقب خودت و نی نی باش  چشم هر سوالی ک داشتم بی برو ب ...

خدا نکنه قشنگم . چشم فدات شم فعلا که آنفلانزا گرفتم خیلی سخته تو بارداری نتونستم به نی نیم برسم 😥😥 چشمت بی بلا عزیز دام 💋❤️😘

بنظر شما بااین علائمی ک شبیه پریودی هستش امکانش هس باردار باشم؟

اصلا به علائم اهمیت نده 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
خدا نکنه قشنگم من فدات بشم من بیشتر خوشحال شدم مهربونم من بیشتر دوست دارم آبجی قشنگم  فدات شم ...

اجی جون بهم بگو این بی بی منظورش چیه😭