2777
2789
عنوان

چه موقع بی بی چک بزنم یا آزمایش برم؟

9302 بازدید | 41 پست

بچه ها ۱۰ روزه از اقدامم گذشته 

موعدمم دوهفته دیگس بنظرتون کی بی بی بزنم؟

اخه یسری علائم دارم

خدا نی نی مو سالم بیاره تو بغلم😍🤲🏻

عزیزم روز موعدت نشدی بزن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه علائمی داری گلم تا بهت بگم منم از ده روز قبل موعدم علائم داشتم

وای مرسی که جوابمو دادی عزیزم

من الان یه چند روزیه نوک سینه درد میکنه دیشب تاالانم دلم درد میکرد بدنم هی گرم میشه سرد میشه انگار میخوام پریود شم اینا علائم من هست

وای مرسی که جوابمو دادی عزیزم من الان یه چند روزیه نوک سینه درد میکنه دیشب تاالانم دلم درد میکرد بد ...

خواهش میکنم عزیزدلم منم مثل تو بودم ده روز قبلش علائمم شروع شد نتونستم خودم رو کنترل کنم سه روز به موعدم تست و آز دادم مثبت شد برای بعضی ها لقاح زود تشکیل میشه الان برای من ماشاءالله جنینم سنش از سن پریودم بزرگتره چهار روز من همش درد پری می اومد و می رفت از ده روز قبلش نوک سینه هام درد میکرد کشاله رانم تیر میکشید حرارت بدنم کم و زیاد میشد بعضی وقتا پاهام یخ بود بعضی وقتا داغ و همش دلم میخواست قند بخورم شاید برای این بود میگن باردار باشی فشارت می افته میل به چیزای شبرین پیدا میکنی دیگه بع دلم افتاده بود باردارم صبر نکردم تا پریودم سه روز به موعدم صبح زود تست زدم هاله افتاد فوری . بعد همون روز رفتم آزمایش مثبت بود

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
خواهش میکنم عزیزدلم منم مثل تو بودم ده روز قبلش علائمم شروع شد نتونستم خودم رو کنترل کنم سه روز به م ...

ای جان‌دلم مبارکت باشه عزیززززززم خیرشو ببینی انشالله 

پس با این حساب این چیزایی ک گفتید خیلی شبیه علائم منه

شما ماه اول باردار شدی؟ اخه من اولیت باره اقدام ب بارداری کردم

ممنون میشم بیشتر از تجربیاتت بگی واسم 

ای جان‌دلم مبارکت باشه عزیززززززم خیرشو ببینی انشالله  پس با این حساب این چیزایی ک گفتید خیلی ...

فدات شم عزیزدلم همچنین گل نازم ان شاءالله که تو هم بارداری نه ماه دومم بود گلم خیلی ها همون ماه اول اقدام باردار میشن عزیزدلم 

خواهش میکنم گلم هر سوالی داشتی در خدمتم 

به خودت استرس نده استرس سمه عزیزم هرچند خودم هم زیاد استرس داشتم کل بارداری پر از استرسه 

فولیک اسید یک میلی و ویتامین دی هزار مصرف میکنی؟ اگه تا حالا مصرف نکردی از الان مصرف کن 

قبل موعودت ترشحاتت زیاد شد بدون بارداری چون تو پریودی ترشحی نداری 

درد پری داشتی قبل موعود تو بارداری هم همون درد هست من از ده روز قبلش داشتم. سنگین بلند نکن خودتو تقویت کن ان شاءالله بی بی چکت مثبت میشه خبر خوبشو به منم بده هر سوالیم داشتی حتما رو من حساب کن

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿