2777
2789
عنوان

باسلیقه ها اسم شیک وغیر تکراری پسر بگید 🥰😘😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 54 پست
اسم دخترت چیه

آوینا

ولی زیا  برام مهم نیست بهم بیان آخه اسم دختر عمو پسرعموش هم مثل ما گذاشتن آدرینا و آراد  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
راستش اسم زیبایی هست جان نیک دیار دیدار پندار امیریل امیر والا کوشا ژوان

ژوان فکر کنم کوردی هست

آوینا هم اسم کوردی چون پدرش کورده 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آوینا ولی زیا  برام مهم نیست بهم بیان آخه اسم دختر عمو پسرعموش هم مثل ما گذاشتن آدرینا و آراد ...

وادیار

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

راستش اسم زیبایی هست جان نیک دیار دیدار پندار امیریل امیر والا کوشا ژوان

آره اینا اسمای خوبین خوشم میاد مثلا امیریل یه جذابیت خاصی میده بهش بزرگ بشه

وادیار

معنیش؟

آره اینا اسمای خوبین خوشم میاد مثلا امیریل یه جذابیت خاصی میده بهش بزرگ بشه

آیین

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

هودین هورام

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره