2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری مینویسه؟

توضیحاتش تو کتابش هست. من دقیق بلد نیستم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
ینی نباید چیزی بخونیم قبلش یه چیزایی دربارش بدونیم یا همینجوری چیزی ک میخوایم رو بنویسیم بذاریم زیر ...

سلام فرشته ی عزیزم 

درخواستی ازت دارم و مطمن هستم که به سرعت پاسخگو خواهی بود پیشاپیش از تو تقدیر و تشکر میکنم که همراه من هستی و در تمامی مراحل زندگی ام یاری ام میدهی. لطفا اطلاعاتی در مورد … در اختیارم قرار بده(سه مرتبه پشت هم نوشته بشه) فرشته ی عزیزم ممنونم که کمکم کردی به پاسخ سوالم دسترسی پیدا کنم. خیلی دوستت دارم متشکرم 

توی دفتر بنویس لازم نیست زیر سرت بزاری بعد نوشتن هم بهش فکر نکن از طریق خواب یا واقعیت یه جایی یه نشونه برات میفرسته. 

مندر مورد عشقم اطلاعات میخواستم ۶ماه بود بی خبر بود روز سوم وقتی داشتم اینستاشو چک میکردم دیدم روی صفحه اش نوشته مرید! 

مرسی عزیزم، دقیقا همون جمله قبل رو باید هر شب بنویسم؟ و تا اجابت شدن حرفام باید ادامه بدم به نوشتن؟؟

نه فقط ۷ روز بنویس 

ببین در تایمی بنویس که انرژیت اوکی هست و حس خوبی داری گاهی انرژیت صبح ها بالاس گاهی غروب بعد از گوش دادن به یه اهنگ خوب 

نه فقط ۷ روز بنویس  ببین در تایمی بنویس که انرژیت اوکی هست و حس خوبی داری گاهی انرژیت صبح ها ب ...

مرسی عزیزم 😍 باید اسم فرشته ی خاصی رو بنویسم یا نه فقط آرزوهام رو بنویسم با اسم خدا؟

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘
مرسی عزیزم 😍 باید اسم فرشته ی خاصی رو بنویسم یا نه فقط آرزوهام رو بنویسم با اسم خدا؟

ببین هر چیزی که حس خوبی بهت بده 

من تو اون دوره با خدا قهر بودم و برای فرشته نگهبانم نوشتم. ببین بنظرت با کدوم راحت تری. اگر مثلا برای خدا نوشتی و حس غریبی گرفتی پاره کن و از اول برای فرشته بنویس. ببین ماها همه مون کلی فرشته اطراف مون داریم برای همین خودمون با درد دل کردن با فرشته ها راحت تریم از طرفی هم شکل مهربونی که ازشون تو ذهنمون هم داریم خیلی تاثیر مثبت داره ولی چون اکثر اوقات از خدا مثل پدرمادرهامون طلب کاریم یه حس دستوری نسبت بهش داریم ولی برای فرشته لطیف تر مینویسیم 🥰

ببین هر چیزی که حس خوبی بهت بده  من تو اون دوره با خدا قهر بودم و برای فرشته نگهبانم نوشتم. بب ...

😍 ممنون عزیزم لطف کردی 

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘