2777
2789
از نامه براي خدا نوشتن  و كلا از نوشتن خواسته هام معجزه ديدم  خدا خودش به قلم قسم خور ...

تایپ کنیم هم میشه؟ منظورم اینه تو گوشی بنویسیم

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم. خیلی نتیجه گرفته و میگیره

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
نامه نوشتم از کسی برام خبری برسه فکر کنم تو شب سومی که نوشتم فردا صبحش خبری از اون شخص برام اومد که ...

باید توی یک کاغذ بنویسم و اون کاغذ رو نمی‌خواد جایی بزارم؟؟

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘
میشه یه توضیح کوچولو دربارش بدی؟ مثلا فرشته خاصی رو خطاب قرار میدن؟

کتاب داره. کتابشو باید بخونی که همه فرشته ها رو بشناسی.

من دقیق نمیدونم ولی چیزایی ک شنیدم مثلا فرشته نگهبان هست.. فرشته شفا هست.. فرشته ثروت و....

واسه هرکدوم باید با فرم خاصی نامه بنویسی ک مامانم صدرصد از همه شون جواب مثبت گرفته

من وقت ندارم وگزنه منم مینوشتم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
عزیزم اولین باره همچین چیزی میشنونم میشه کلی یه توضیحی بدی خاهش میکنم گلم اگه مشکلی نیس البتع توضیح ...

زیر پیاپتون توضیح دادم کمی گلم

کتاب داره. کتابشو باید بخونی که همه فرشته ها رو بشناسی. من دقیق نمیدونم ولی چیزایی ک شنیدم مثلا فرش ...

مرسی عزیزم

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
توی دفتر بنویس. فرداش زیر نوشته شب قبل خط بکش و زیرش دوباره شروع به نوشتن کن

ینی نباید چیزی بخونیم قبلش یه چیزایی دربارش بدونیم

یا همینجوری چیزی ک میخوایم رو بنویسیم بذاریم زیر بالشتمون؟

توی دفتر بنویس. فرداش زیر نوشته شب قبل خط بکش و زیرش دوباره شروع به نوشتن کن

مرسی عزیزم، دقیقا همون جمله قبل رو باید هر شب بنویسم؟ و تا اجابت شدن حرفام باید ادامه بدم به نوشتن؟؟

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘