2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عدد ان تی ۱.۳۱ بود گفت همه چی خوبه عدد غلبالگری ۱:۳۶۰ هستش قراره برم سلفری خیلی نگران شدم آمینو ...

اصلا درد نداشت آمپول زد فقط استرس داشتم شدیدددد

گفت برو بخوام ۳روز دیگه زنگ میزنیم یه جواب میگیم ۲۱ روز دیگه جواب آخره 

۳روز بعد زنگ  زدن سالم، ۲۱ روز بعدم زنگ زدن گفتن سالمه وپسره 

دآغون شدم از بس گریه کردم 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
قرمز بنویسن باید نگران باشی آبی خوبه که

من ی سی تی اسکن اول بارداریم وقتی نمیدونستم باردارم انجام دادم تو نت چیزای بدی نوشته...توکل میکنم به خدا که بچم سالم باشه آخه زبونم لال میگن باعث مشکل تو لوله عصبی جنین میشه😭😭

اصلا درد نداشت آمپول زد فقط استرس داشتم شدیدددد گفت برو بخوام ۳روز دیگه زنگ میزنیم یه جواب میگیم ۲۱ ...

عزیزم چقد سخت بوده سن و وزنتون چقد بود ببخشید من ۳۳ سالمه و وزنم ۸۶ . چرا سلفری نرفتید پس؟؟؟

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
من ی سی تی اسکن اول بارداریم وقتی نمیدونستم باردارم انجام دادم تو نت چیزای بدی نوشته...توکل میکنم به ...

نه بابا نگران نباش اول بارداری یه نقطه کوچولوئه فقط تازه رویان تشکیل شده هنوز جنین نشده که نگران نباش اثلا گلم اگه چند ماهت بود باید نگران میشدی اثلا نگران نباش 

[QUOTE=257687560]عزیزم چقد سخت بوده سن و وزنتون چقد بود ببخشید من ۳۳ سالمه و وزنم ۸۶ . چرا سلفری نرفتید پس؟؟؟[/QUOTE

پول سلفری نداشتم 

اینم حدود ۱میلیون ونیم شد از مادر شوهرم قرض گرفتم  اصلا بچه ناخواسته و ما آمادگی نداشتیم!

سن ۲۷ بودم وزن اول حالگی هم ۶۳ کیلو ،بعد آخرش شدم ۷۵کیلو 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
[QUOTE=257687560]عزیزم چقد سخت بوده سن و وزنتون چقد بود ببخشید من ۳۳ سالمه و وزنم ۸۶ . چرا سلفری نرف ...

خدا رو شکر پس سالم بوده خدا حفظش کنه براتون اره سلفری گرونتره فک میکردم آمینو گرونتره و دقیق نشون میده سن و وزنتم خوب بوده گلم من سن و وزنم بالاست همش میگم کاش به خاطر سن و وزنم باشه این ریسک و دادن

خدا رو شکر پس سالم بوده خدا حفظش کنه براتون اره سلفری گرونتره فک میکردم آمینو گرونتره و دقیق نشون می ...

صددرصد بخاطر سن بالای ۳۰ دادن بهت 

بهت قول میدم بچت سالمه فقط مثل من خودتو داغون نکن

صددرصد بخاطر سن بالای ۳۰ دادن بهت  بهت قول میدم بچت سالمه فقط مثل من خودتو داغون نکن

ان شاءالله که همینطوره گلم نه من از امینو میترسم فعلا آنفولانزا گرفتم بهتر شدم میرم سلفری جفتمم پایینه به درد آمینو نمیخورم اثلا