2777
2789
عنوان

میوه خشک

78 بازدید | 5 پست

همیشه و همه جا حرف کدبانو بودن و خوش سلیقه بودن بین ما خانم ها بوده و هست وهمیشه میخواییم از بقیه پیشی بگیریم😌(اینو بگم که تو این جریان من خودم جزو اولین ها هستم 😉🤪).خب یه چیز دیگه هم هست که یه سری مواد و ابزار والبته سلیقه میخواییم واسه اینکار😁اینارو گفتم که بگم بعله ماداریم،👇👇

کلی پودرهای آشپزی خالص و طبیعی😊نگی که نگفتی😌

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

😍

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من چند وقت پیش از یک سایت اینترنتی میوه خشک گرفتم خیلی خوب بود اخه بچم میوه نمیخوره ولی با این میوه خشک ها کلی سرگرمه و سالمم هست کلی دکتر بردمش و چون میوه نمیخورد کلی باد داروی تقویتی میدادم ولی با میوه خشکهایی که از این سایت گرفتم دوستم معرفی کرد اون برای خواهرش خریده بود ببره آلمان و ادرسشو به من داد  اسمش آجیل و خشکبار یزدان بخش بود سایت دارند و سریع بدستتون میرسانند.

سلام من چند وقت پیش از یک سایت اینترنتی میوه خشک گرفتم خیلی خوب بود اخه بچم میوه نمیخوره ولی با این ...

سلام عزیز دلم .خیلی کار خوب کردی عزیزم جای گزین تنقلات ناسالم و یا میوه نخوردن بچه ها گرینه خوبیه میوه خشک .بعله ماهم سایت داریم . 

ودر باسلام ،کمدا،دیجی کالا،اینستا 

اسم فاطمه فلاح پور یا فاطیما فلاح بزنید خیلی سریع میاد بالا.والبته میتونید نظر مشتری هامون ببینید ☺️🌺خالص و طبیعی و بدون مواد نگهدارنده .

سلام عزیز دلم .خیلی کار خوب کردی عزیزم جای گزین تنقلات ناسالم و یا میوه نخوردن بچه ها گرینه خوبیه می ...

رضایت مشتری اعتبار ماست ☺️والبته کیفیت😉 یکم تعریف کردم از خودمون🤪