2777
2789
عنوان

خ کشی کرد

1052 بازدید | 116 پست

دیگه به ته خط رسیدیم هر چی خدا رو صدا میزنم جواب نمیده ، دیگه نمیکشونم من 😭 خواهرم چند روز پیش هم کشی ناموفقی داشت ‌ . حالش داغون شد ولی نمرد . اما خودم قصد دارم انجامش بدم جوری که در لحظه بمیرم . نمی‌دونم میدونید ته خط یعنی چی ؟! من به اونجا رسیدم . هیچ امیدی دیگه به زندگی ندارم .‌هی هر بار قرآن رو باز میکنم امید میده ولی تهش هیچی ... هیچی نمیشه! چند ساله که منتظرم ولی هیچ فرجی نشد که نشد که نشد ..😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همه بخاطر فکر و خیال الکیه 

سرت گرم باشه اینو نمیگی 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

فکر کردی خودتو بکشی دیگران چیکار میکنن!

با خودکشی چیزی جز خروار خاک و عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه؛ اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری 

بیشتر فکر کن 

احساسی تصمیم نگیر 

عاقل باش

انشاالله خدا کمکت کنه

فکر نکن فقط خودت مشکل داری ،همه مشکل دارن اما باهاش میجنگن هیچ سختی و رنجی پایدار نیست.

بعد شما داری مسئله رو پاک میکنی و با خودکشی اون مسئله حل نشده باقی می مونه اونوقت خونوادت باید چیکار کنن؟

اینا همه بخاطر فکر و خیال الکیه سرت گرم باشه اینو نمیگی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنیفکر کردی خودت ...

نمیگم دیگران کاری میکنن خودمم بهتر می‌دونم که خوشحال میشن ، فقط و فقط و فقط می‌خوام خودم راحت بشم دیگه تحمل هیچی رو ندارم بقرآن . خدا هم که نگاه نمیکنه کلا